Google+

Northcape Nature

fredag 5. mars 2010

ProNav: Litt info til trollingmiljøet angående "Sjøen for alle" 2010.


Sjøen For Alle 2010 på Lillestrøm, 12-21.mars.   
Kom og besøk oss på stand D02-02.
ProNav sin stand på 100 m2 blir fyllt med elektronikk, inklusiv alle 2009 og 2010 nyheter. Vi står rett innenfor myldregata i D-hallen. Dette blir den eneste anledningen til å se hele vårt produktspekter for fritidsbåter i 2010. 

Det vil gis 10% messerabatt, og alle som handler over kr. 30 000,- vil få med en "Trollingpakke" til en verdi av kr. 3000,-  bestående av : Lowrance caps, Lowrance Helly Hansen fleece jakke, Aimar P66 svinger og Lowrance fiskelinjal.

I tillegg til ProNav sine selgere så vil også vi i A-Team Trolling være på ProNav sin stand, tilgjengelig for å bistå trollingmiljøet. Vi vil være der kun i helgene(fre-søn). Vi skal hjelpe trollingmiljøet så godt vi kan og bistå med våre brukererfaringer på Lowrance produkter. Kommer tilbake seinere med klokkeslett og dager som vi vil være der

Sjøen For Alle benyttes til lansering av nyheter innen maritim elektronikk rettet mot fritidsbåter.

ProNav vil presentere de siste nyhetene for 2010. Spesiell oppmerksomhet vil Simrad, Lowrance, McMurdo og Intellian få for sine nyheter :

NSE 2.0 ny software oppdatering, tilgjengelig for gratis nedlastning april 2010.
HDS - Ny software oppdatering i april/mai 2010.
AIS - SART S5 – Radar transponder kombinert med AIS sender og GPS mottaker.
Intellian i2 – Satellitt TV-antenne for fritidsbåter.
LHR-80/LVR-880 VHF  -  Bærbar VHF med GPS som er vanntett og flyter, og stasjonær VHF med FM radio.
Mark og Elite serien - Ny rimelig kombi / kartplotter og ekkolodd serie med markedets beste skjermer til beste pris. Ny unik hurtigbrakett med superfølsom intern iGPS. Kompatible med eldre Lowrance & Eagle via adapterkabler. Ekkolodd i kjent Lowrance kvalitet, med alle nødvendige funksjoner. Meget enkel norsk menystruktur. Leveres med MicroSD kartbrikke som åpner for kundetilpasset nedlastning av rimelig Navionics Gold kart. Les mer her: Mark & Elite
Leveringsklar i midten av mars, 2010.


Utstilte produkter.

Vi ses på messa! 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails