Google+

Northcape Nature

mandag 15. mars 2010

Vår favorittbåt: Antares 580 + Litt om båtmessa

Har vært på båtmessa hele helga, og hver dag så har vi tatt turen innom den nye Antares 580. Egenvekt på båt er 944 kg. Bensintanken er på 100 liter. Fullastet båt på henger og 90 hk motor vil veie ca 16-1700 kg, noe som gjør det greit å traile med seg til Sverige eller Danmark. Båten er godkjent for 6 personer. Det er flere smarte luker inne i cabin og også ute på akterdekket. Luke er det også på hekken med innsyn til bensintanken. Det vi likte best var at det er sitteplasser for tre personer i cabinen. Frontrute i glass med 2 stk. vindusviskere pluss takluke og luke i sidevindu på styrbord side. Vask med 20 liters tank følger også med. Vi var bekymret for størrelsen på akterdekket, og etter vår mening er den litt mindre enn på vår ocqueteau 540, men uansett skulle det ikke være noe problem for 2 personer å drille fisk samtidig. Pris med suzuki 90 hk og henger vil ligge på ca 270-280.000 kr. I tillegg kommer rigging og elektronikk til å koste litt. Vi flytter over mye av elektronikken vi har på vår gamle båt, hvis det blir kjøp av Antares 580, så totalt bør vi komme under 300.000 kr. Vi får se til sommeren eller neste år om det blir denne vi går for.

Sjøen for alle:
På lørdag var det jobbing på ProNav sin stand. Vi fikk besøk av Team Tønsberg (Stian) som kom og slo av en hyggelig prat. Han fisker for det meste på Eikern, men har også hus i Dalsbergså ved Vänern. Han har HDS-8 i båten idag og var innom for å høre litt mer om Structure Scan og BBradaren.
Terje og Allen var også innom, og Terje bestilte seg motorinterface kabel. Både Terje og Allan har HDS i båten.
På søndag var flere innom. Steinar Team Helgøya var innom og bestilte seg motorinterface kabel. Han var veldig lysten på Structure Scan og HDS, og jeg regner med at dette havner i båten hans etterhvert.....lol.. Kjell Are var innom en bitte liten tur før han forsvant. Lars Team Sperillen var også innom en tur. Inge Nilsen og Atle Knapp var også innom, og vi fikk pratet litt om både BBradaren, Structure Scan og HDS-10. Prøvde så godt jeg kunne å svar på alle spørsmål, og de fleste (tror jeg) gikk derifra med et godt inntrykk av produktene. Om ikke de lærte noe i løpet av helga så lærte ihvertfall jeg og Roy Idar masse denne helga. Har plukket opp mye matnyttig og vi skal teste flere innstillinger så fort isen går.   

Denne uka blir det vanlig jobb, men jeg blir å treffe på messa fredag (kl 15-18), lørdag (kl 12-15) og søndag (kl 12-1430). ProNav sin stand er D02-02. Vi ses.

2 kommentarer:

Team Helgøya 15. mars 2010 kl. 19:27  

Den kommer nok Frank. Når jeg kan skru på og alt fungerer, evt når den rektangelsøk funksjonen er oppe og går.
Standen til ProNav var fin den, regner med at den også er godt besøkt bl.a pga plasseringen :)

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen 15. mars 2010 kl. 19:34  

Veldig fin stand, mange selgere og bra plassert ved inngangen til hall D.
Alt kommer til å fungere i nærmeste fremtid.
hyggeligt å få besøk av dere i trollingmiljøet. Dere har mange gode og vanskelige spørsmål, som også jeg lærte mye av.

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails