Google+

Northcape Nature

fredag 12. mars 2010

Bilder fra båtmessa og fra årsmøtet i ØRTK.

Roy Idar og jeg har vært å hjulpet til på ProNav sin stand i dag. Fikk besøk av Team Propell og Team Huusern som kom og slo av en prat. ProNav sin stand er fullspekket med all båtelektronikk for fritidsmarkedet. Har også lært oss endel nytt om instillinger på HDS, og fått sett og trykket på de nye rimeligere modellene Mark & Elite. I morra blir vi å treffe på ProNav sin stand fra kl 1200-1500. Håper dere tar turen innom for en prat!
Beneteau Antares 580: Dette er båten vi har lyst til å kjøpe. Bunnen på båten er ikke skumlagt noe som er veldig posetivt. Det vi var mest spente på var plassen på akterdekket, og etter vår mening er plassen mer enn stor nok. Det er også sitteplasser for 3 personer inne i styrhuset. Messepris på båt med Suzuki 70hk er kr. 249000,- men tror det kan være lurt med 80hk eller 90hk motor.
Årsmøtet i ØRTK er også unnagjort i dag, ca 30 stk. møtte opp. Nye personer i styret: Christian Juul kommer inn som sekretær, Atle Knapp blir aktivitetsleder, Tom Høgseth og Kjell Are Larsen blir styremedlemmer. I Aktivitetsgruppa blir det Morgan Nilsen, Tom Sturla Hansen og Tore Karlsen. Aktivitetsplan ble lagt frem og antall klubbkonkurranser blir i år redusert til 5. Det ble også delt ut diplomer til alle som har fått fisk over 6 kg de site 3 årene og for største fisker. ProNav sponset også inngangsbilletter til båtmessa som ble delt ut til medlemmene. Til slutt var det loddtrekning og her stakk Kristian Viberg og Arne Høvik av med de fleste premiene.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails