Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

fredag 8. desember 2017

Nyhet fra Quicksilver: 675 Pilothouse ExplorerQuicksilver er glad for å kunngjøre lanseringen av 675 Pilothouse Explorer. Denne spesialversjonen har et fantastisk design og kommer med et vell av unikt og eksklusivt standardutstyr. Den kombinerer ytelse og komfort, og har intelligent utformede cruising-funksjoner for en uovertruffen fiskeopplevelse til en konkurransedyktig pris.

675 Pilothouse Explorer har mange førsteklasses funksjoner som:

  • Klasseledende innredning i cockpit med tanke på fiske, inkludert fiskestangsoppbevaring og 8 stangholdere fordelt over dekk og montert på taket. En sjøvannsdusj og 2 fiskebeholdere hvorav en med elektrisk vannpumpe. Et livewell system samt en agnforberedelsesstasjon med integrert skjærebrett og god lagringskapasitet.
  • Cockpit gjøres enkelt om fra fiske- til sitteplass ved å felle ned to flippseter og slå opp det medfølgende bordet.
  • Utvendig styreposisjon, for full kontroll av båten fra cockpit.
  • Man beveger seg sikkert i båten gjennom døra i akterspeilet og via dollbordene på begge sider av styrhuset, som også kan brukes som fiskeplattform.
  • 360 graders utsyn i hytta. Frontrute i herdet glass og mørkgrått dashbord for å minimere refleksjoner. God ventilasjon fås med de åpningsbare skyvevinduene på siden, takluka samt den store skyvedøra. Det er sitteplass til fire personer i hytta. Forut finnes en dobbeltseng med lagringsplass og et sjøvannstoalett under.
  • Ergonomisk styreposisjon med en Simard NSS evo 3 7 "GPS / kartplotter med HDI ekkolodd, VesselView link digitalt grensesnitt og stereo med 4 høyttalere.
  • Bysse med vask og kran, samt lagringsplass under vasken, kjøleskap, bærbar komfyr og trykkvann.
  • Baugrekker i svart med fenderlagring, samt takstativ.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails