Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

onsdag 27. april 2011

Trolling Master Bornholm 2011: Dag 1

 Første dag av Trolling Master Bornholm er over, og det var en vindfull dag med mye bølger og god fangst for noen av de norske båtene. Team Fiskeglede imponerer nok en gang i TMB. De hadde ett femhugg hvor fire av laksene havnet i båten til slutt. Laksene veide 10,55 kg, 5 kg, 4 kg og 3 kg. Det holdt til en andre plass i samlet vekt konkurransen. De tok også den niende største laksen i dag. De aller største laksene ble tatt nord for ubåten og ved Tejnsteinen. Dagens største laks veide ca 13,06 kg, og den var kun 30 gram større enn den nest største laksen i dag.
Team ØRTK 2 med Lasse, Cato og Per Ivar fikk også laks i dag. De fikk to stykker som veide 2,6 kg og 3,3 kg. Norge ligger på tredje plass i nasjonskonkurransen etter dag 1. Vi får håpe det blir flere dager med fiske, men værforholdene tyder på noe annet. Morgendagens skippermøte er allerede utsatt til kl 0900 pga vinden som er meldt. 
I dag var bølgene 1,5-2 meter høye, og det merkes på kroppen. Det føles som om vi nettopp har gjennomført ett maratonløp. Da var det godt å komme på Hotel Verona hvor vi ble servert kjempegod mat. Nå blir det tidlig i køya for å lade opp batteriene for morradagen, som forhåpentligvis gir bedre fiske for vår del (hvis det ikke blir avlyst da).
Gratulerer til alle som fisket bra i dag, og skitt fiske videre.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails