Google+

Northcape Nature

fredag 1. februar 2019

Har du hørt om Autosett! Hvis ikke må dere få med dere disse spennende fiskeproduktene i den nylanserte nettbutikken som åpnet i dag.

Sigbjørn Endresen
Autosett

Autosett AS ble startet opp av yrkesfiskeren Sigbjørn Endresen i 2002. Han utvikler fiskeredskaper for hobbyfiske, og står bl.a. bak oppfinnelsen av "Fiske- og krabbefangeren" som var en stor suksess når det kom for salg i 2003.
Distribusjonen og produksjonen satte han bort til 2-3 store bedrifter i Norge bl.a. Sølvkroken.

I 2006 kom den nyeste oppfinnelsen hans for salg, Autosett, fiskeredskapen som setter seg selv og fisker av seg selv. Autosett bunnsnøre kommer i tre forskjellige størrelser.

De siste årene har han jobbet på egen hånd med utvikling og forbedring av sine produkter, og kuttet forbindelsen med distributørene. I dag åpner han sin første nettbutikk som jeg anbefaler dere å ta en titt på: www.autosett.no

Sigbjørn sier det kommer masse nye produkter for slag på nettbutikken de neste 6 måneden, så følg med på Facebook siden til Autosett her.

I september 2018 var vi med og testet de aller nyeste Autosettene i Bergen mens vi var med på størjeprosjektet. Vi hadde 6 stk. autosett med oss som Knut Einar fikk låne av Sigbjørn, og de var forbausende enkelt å bruke. Vi lot dem stå i kun 2 timer, og fylte ei balje med lyr og brosme når vi tok dem opp igjen.

Vi i A-Team trolling kjenner Sigbjørn godt, og en hyggeligere og blidere kar finner du ikke. Vi ønsker deg lykke til med nettbutikken og håper og regner med at den blir en stor suksess.
Lykke til!

Knut Einar Havn tester Autosett i Bergen.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails