Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 11. april 2015

Montert Eberspächer D4

Da har jeg og Roy Idar brukt hele dagen til montering av Eberspächer D4. Det er ikke bare bare når kroppene begynner å bli eldre. God plass kan man i hvertfall ikke si det er i båten.

Først startet vi med å finne plass til dieseltanken, noe som endte med at vi måtte flytte hydralikkpumpa, batteriet, spylepumpa og landstrømladeren. Når det var gjort var det å finne en plass til selve varmeren. Ingen annen utvei enn å plassere den under førerstolen hvor det var trangt og jævlig. Når det endelig var gjort var det varmeslanger som skulle legges og skjøtes sammen. Vi beholdt 2 stk. 60mm uttak som vi hadde fra før, og la opp en 90mm uttak nede ved gulvet under bordet. Så var det kun oppkobling av strøm og igangsetting.

Jeg må si det var en helt annen effekt på Eberspächer D4 enn det var på Wallas 1800 som satt der fra før. Temperaturen steg fort opp til 21 grader celsius. Nå kan det bare bli kaldt igjen, for kulda skal i hvertfall ikke stoppe oss.

Stor takk til brodern, Kjell Are, som lot meg overta Eber'n som han egentlig skulle kjøpe. Takk også til Hans Martin som slengte seg rundt og demonterte Eber'n i en fei.

Nå er det to gamle slitne gubber som kryper seg hjem med ondter både her og der.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails