Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

onsdag 19. desember 2012

Trollingskoler på Bornholm 2013
Danske Trollingskolen fullbooket
I går ble den danske trolling skolen (9-13 mars) fylt opp. Det var to fiskeglade karer i fra Eidsvoll som fikk de siste to plassene. Det vil være 6 dansker og 10 nordmenn som deltar på denne skolen.

Norske Trollingskolen, fortsatt ledige plasser
Det er fortsatt tre ledige plasser på den norske trollingskolen (5-9 mars). 
Denne skolen var egentlig fullbooket allerede i mai, men pga noen avbestillinger er det fortsatt plasser ledig. Skulle du/dere være interessert så vær snar med å melde deg/dere på.


Info om Trollingskolen på Bornholm
Det er de profesjonelle fiskeguidene fra Wildwater Fishing (Per Lundberg og Lars Hedberg)Abels Fishing (Johan Abelson)og Nordbornholms trolling (Per Sjøstrøm) som arrangerer trollingskolen på Bornholm. Dette er fire karer fra Sverige og Danmark som har jobbet mange år som fiskeguider i Østersjøen. 

Den norske trollingskolen er fra 5-9 mars, og inkluderer tre dager guidet fiske etter Østersjølaks, og full kost og losji. Pris for hele pakka er kr. 5750,- 

Det blir tre dager med guidet trollingfiske etter Østersjølaks, tre kvelder med trollingskole hvor man går igjennom forskjellige teknikker, agnfiske, vandringsruter, oppsett m.m. og ikke minst masse god mat og sosialt hygge på Hotel Verona.
Her kan hvem som helst delta, og det er også en fin måte og tjuvstarte fiskesesongen 2013.

Bildene over er fra årets norske trollingskole på Bornholm.

For påmelding eller ytterligere informasjon kontakt meg på tlf: 91834551, eller e-post: frankronnyjohansen@hotmail.com

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails