Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

mandag 17. desember 2012

Shark Spoons leverer på Bornholm

 

Vi fikk nylig tilsendt flere skjeer fra Shark i Canada. Dette er skjeer fra den aller nyeste kolleksjonen, og kvaliteten på lakken er sykt bra. Jeg satte på splitt-ringer på alle skjeene før vi reiste ned til Per Sjøstrøm  (Team Verona) i slutten av november. Under påsetting av splitt-ringer merker man fort om lakken er god eller dårlig. Lakken på Shark skjeene sitter enormt godt, og flasset ikke av på noen av skjeene. Shark skjeene er lakkert med samme lakk som de lakkerer hockey-masker med i Canada. Lakken tåler skudd fra hockey pucker, så de bør tåle litt juling fra Østersjø-laksen også.

Under vårt fiske i slutten av november så fikk vi fire laks på to dager. Det var agnfisk som gjaldt disse to fiskedagene og som ga oss tre av fire lakser. Men vi fikk testet shark skjeene og de gikk perfekt i vannet, selv om de ikke ga uttelling akkurat da. Verdt å nevne var at vi fisket med 12 stenger, hvorav vi benyttet 11 skjeer (kun to av dem var shark skjeer) og kun 1 stang med agnfisk. Denne ene stanga ga oss som sagt tre av fire lakser. Når vi reiste hjem så ga jeg bort noen Shark spoons til Per som lovte å teste dem når han kom seg på sjøen igjen.

I dag fikk jeg en telefon fra Per Sjøstrøm som hadde vært ute og fisket sammen med Poul Stadler nede ved Silderyggen på Bornholm. De fisket med shark spoons på to av stengene, og han kunne fortelle meg at de fikk 2 lakser på shark spoons i dag, og en av dem var på 10+ kg. De fikk totalt 9 lakser i dag, og mistet to laks. Flere av fiskene var over 10+ kg.
Per fortalte også at skjeene gikk veldig bra helt opp til 3 knop, og at skjeene har en spennende og fin gange. Han ønsket seg også flere spoons.
Det er Jakt & Friluft som er importør i Norge, men de har kun fått inn noen vareprøver. Kommer det nok bestillinger så kan det vell tenkes at de tar inn Shark spoons i fremtiden.

God Jul !


0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails