Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

onsdag 30. mars 2011

Spylepumpe montert og klar til bruk + litt annet..

Var en tur på båten i går og gjorde litt arbeid. Fikk strekt opp vannslanger, montert spylepumpe, felt inn uttak for spyleslange og koblet alt ferdig med strøm styrt av egen bryter. Ble også tid for en test, og alt fungerte slikt det skal. 
Monterte de nye stangholderne på dypriggene, slik at vi nå har tre stangholdere på hver Cannon-rigg. Det var ikke noe problem å flytte de bakmonterte stangholderne frem på bommen på riggen. Var redd vinkelen på stangholderne skulle bli for lav, men det fungerte helt fint. Har nå to på bommen og en bak på riggen.
 Fikk også montert to ekstra plastfester for skyvedør. Før så kunne man kun låse døra i helt åpen eller helt lukket stilling. Har nå fått muligheten til å låse døra i halv stilling, og en stilling hvor det er kun 4 cm åpning. Fint hvis man trenger litt lufting og også lettere å høre knarren gå på snellene.
 
Har fått noen forsenket skiver fra RD Mekanikk. Pratet med Rune og han lagde fire skiver som skal benyttes til gjennomgående skrue for feste til targabøyle. Skal kun bruke en skive og hadde tenkt å montere den i går. Problemet var at skruen jeg hadde var for kort. Har skaffet en lengre skrue i dag, så når dette blir montert så legger jeg ut ett bilde så dere ser hvordan resultatet blir. RD Mekanikk har også blitt forhandler av Sea Master båtene.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails