Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

fredag 25. mars 2011

Båtmessa i dag....

 
Har jobbet litt på ProNav sin stand i dag også. Merker at det nærmer seg slutten av båtmessa. Ikke fullt så mye folk i dag som forrige helg. I løpet av denne sesongen og neste år kommer det noen nye og spennende Lowrance/Simrad produkter. Mer om dette seinere.

Møtte på Jarle og Vidar i CoastKey i dag, og de hadde en demo-koffert som viser hvordan CoastKey fungerer. I tillegg kommer det i løpet av sesongen noe spennende som skal/kan integreres i CoastKey. De jobber med trackingsystem og mann over bord system. Alt kan styres enkelt via en smarttelefon. Mer om dette kommer seinere.

Tuslet også litt rundt på messa i dag sammen med bordern (Team Mayday). Vi var innom Speedsjark sin stand. Der skal det loddes ut en Speedsjark 21 fot. Loddene kostet kr. 200,- Jeg endte opp med ett lodd og Kjell Are med tre lodd. Er hellet med meg blir det ny båt i midten av juni, he,he.
Var innom Sleipner sin stand og tittet på de nyeste Cannon-riggene. Riggen er mere kompakt, og det blir bl.a. mye enklere å skifte spole på denne. Fikk også to stykk bakmonterte stangholdere av Erik G. som jeg hadde bestilt. Takker så mye.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails