Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

søndag 27. juni 2010

Oppsummering Tangentreffet 2010

Da er årets Tangentreff over, og Trond B. stakk av med seieren og hadde en totalvekt på 5,66 kg. 21 båter deltok og kun 9 båter fikk fisk. Det ble tatt 12 fisker. Kytefiskern fikk den største ørreten og den veide 5010 gram. Den veide 10 gram mere enn Espen Knai sin ørret. A-Team kom på 4 plass med totalvekt på 3,5 kg fordelt på to fisker.

På årets treff hadde jeg med meg Andreas (eldstesønn.) Han ble på forhånd lovet alle fisker, og pengene hvis vi skulle vinne. Været var strålende med sol og vindstille. Vi startet å fiske på sørenden av Helgøya, og fikk ganske rask en ørret på 56 cm. Den tok på Strike Pro i overflata. På årets treff var det lov til å utføre "catch & release". Det eneste man trengte var å måle lengden på ørreten og forevige det med ett bilde. Siden undertegnede ikke er spesielt glad i fisk, og matrosen heller ikke var sulten, så var dette en fin måte å få tellende fisk selv om de fikk svømme videre.
Kl 0215 fikk vi vår andre ørret. Den tok på ei skje nede på 10 meters dyp. Også den var ca 56 lang, og svømmer videre. I tillegg til to tellende fisker fikk vi en under minstemålet og mistet to. I løpet av natten gikk ryktene om at det ikke var mange som hadde fått fisk, og Andreas levde i håpet om at vi kunne vinne. Men den siste ville ikke bite.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails