Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

onsdag 4. mars 2009

TMB-09: Nyhetsbrev 8



Det store Nordiske oppgjør:
Nå er det sikkert, at Trolling Master Bornholm for første gang vil oppleve det store Nordiske oppgjør om å være Nordens beste trolling nasjon. I dag blev den 3. finske båt nemlig tilmeldt, og det betyr, at oppgjøret er klart mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Norge er med for første gang, og har nå ni tilmeldte båter. Sverige setter ny rekord i antall deltagere med 27 båter. I alt er der nå 187 deltagere. Trolling Master har tidligere hatt et par enkelte norske deltagere, men i år blir det for første gang massiv norsk deltagelse med ni tilmeldte båter. Vi vet forøvrigt, at det er en 10. båt på vij. Det betyr også at fiskemagasinet ”Alt om Fiske” sender deres reporter, Krister Ottesen til Bornholm for at skrive både til bladet og til deres net-magasin:
http://www.klikk.no/produkthjemmesider/altomfiske/article425197.ece
TMB 2009 foregår fra den 29. april til den 2. maj
TMB er arrangeret af TV 2/Bornholm i samarbeid med Melsted Trollingcenter.
Les mere på www.tv2bornholm.dk/trolling
Blandt de norske deltagere er forøvrigt formannen for Norges Trollingforbund, Per Olav Kristiansen fra Raufoss.
Endret fangst regel:
Dommerkomitéen har på et møte i dag endret en av reglene. Årsaken er, at tiden er løpet fra den. Da Trolling Master hadde premiere tilbake i 2005 måtte erhvervsfiskerne kun fange laks opp til 72 cm. Vi valgte derfor dengang kun at tillate laks i konkurransen på over 72 cm. Her forleden ble reglene for erhvervsfiskere endret, så de får lov til at fange laks i alle størrelser. Det betyder, at vi også endrer reglen for hvilke laks som deltar i konkurransen. Minstemålet settes ned til 62 cm. Det betyder hardere konkurranse om beste båt og beste nasjon. Her kommer det plutselig mange flere fisk med i konkurransen, og de fisk gir alle points.
Så NYTT minstemål: 62 cm. Reglerne på hjemmesiden blir oppdatert i morgen. Alle deltagere motager et nytt sett med regler innen konkurransen.

  • Alle spørsmål vedr. konkurransen, opphold, transport osv., sendes til trolling@tv2bornholm.dk
Tilmelding på www.tv2bornholm.dk/trolling
Med venlig hilsen Jan Jørgensen, TV 2/Bornholm

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails