Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

fredag 4. desember 2020

Revolusjonerende lansering av Lowrance - ActiveTarget (Live Sonar)

 


LOWRANCE® LANSERER EN NY REVOLUSJONERENDE ACTIVETARGET™ LIVE SONAR

Toppfiskere er enige at den nye Live Sonar med høy oppløsning fra Lowrance, er et banebrytende gjennombrudd. Les mer om ActiveTarget ved å klikke her.

Lowrance kunngjorde i dag lanseringen av sitt nye, høyoppløselige ActiveTarget Live Sonar system, som viser fisk som beveger seg i sanntid i og rundt strukturen, samtidig som de reagerer på agn. Denne nye teknologien leverer førsteklasses live ekkoloddfunksjonalitet til HDS LIVE  med høy oppløsning, samt HDS Carbon og Lowrance Elite FS -skjermer.

ActiveTarget Live Sonar visning, viser detaljerte bilder av fiskebevegelser med høy oppløsning i sanntid. Med denne raske tilbakemeldingen, kan sportsfiskere justere agnet slik at det utløser et angrep, og da få informasjon som forteller dem om det finnes flere fisk i område.

Med tre visningsalternativer, kan ActiveTarget settes til Fremover, Nedover eller Scout -modus. Forover- og nedovervisning gir sportsfiskere muligheten til å spore fisk foran eller under live sonar svingeren, og i søkemodus som gir et ultrabredt, oversiktsbilde av struktur og fiskeaktivitet foran svingeren – perfekt for å finne agnkuler og stim med fisk.

ActiveTarget er et perfekt supplement for Lowrance Active Imaging 3-i-1-ekkolodd, som inkluderer ekstrem høyoppløselig SideScan og DownScan Imaging -visninger for å finne struktur, og den suverene målseparasjonen av Lowrance CHIRP-ekkolodd.

ActiveTarget Live Sonar, komplett med black box-modul, og svinger vil koste kr. 21 290 NOK (inkl. mva). For mer informasjon om ActiveTarget, HDS LIVE, Elite FS eller alle de andre Lowrance-produktene, gå til www.lowrance.com0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails