Google+

Northcape Nature

fredag 15. mars 2019

Diverse utstyr til havfiskebåten i Gjesvær


Har sånn smått begynt å handle inn diverse utstyr til havfiskeprosjektet i Finnmark. Fattern kjøpte nylig ett familiehus i Gjesvær, plassert i ett av verdens beste kveiteområder, så da er man bare nødt til å skaffe seg utstyret man trenger til dette fisket.
I går kom Lowrance Link-9 VHF m/AIS og Lowrance HDS LIVE 9"  i posten, og i dag kom det ei pakke fra Skittfiske.no med diverse SG kveite jigger i forskjellige farger og tyngder. Vi har i tillegg  bestilt oss 2 stk. Shimano Tallica 10 sneller som kommer i neste uke.
Nå gjenstår det å bestille er ett par Cannon dyprigger, ett par Prey Jigger 5,6 fot stenger, juksehjul, kveitespyd, termineringsutstyr, kroker, fortomsmateriale + litt diverse andre småting. Alt skal være klart til sommerferien. Personlig bli det nok 3-4 ferieuker i Gjesvær til sommeren, og VM i kveitefiske i Havøysund den 1-2 august skal vi selvsagt bli med på. Det er kun 14nm med båt fra Gjesvær til Havøysund, så vi tar båten og fattern kommer med bobilen. Gleder oss sykt mye til å få opplevd dette til sommeren.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails