Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 27. desember 2018

Årskavalkade 2018


Her er vår korte oppsummering om fiskeåret 2018:

Årets første fisketur kom ikke før i mars når vi reiste til Bornholm for å delta på Nordic Trolling Camp.Totalt ble det landet 36 lakser på de to WildWater båtene de tre dagene vi fisket. Les mer her.
På NTC-2019 er vi fulltallige, og det blir fire fulle WildWater båter med norske gjester.


Bare en måned etter NTC gikk turen tilbake til Bornholm for å delta på Trolling Master Bornholm.
Vi startet bra med veldig bra testfisket med 9 kontakter dagen før konkurransen. Iveren etter enda bedre fangst under konkurransen ledet oss ut på villspor under hele konkurransen. Vi endte på en bedrøvelig 164 plass. Totalt fanget vi seks lakser før konkurransen, og kun en under TMB. Vi kommer sterkere tilbake neste år.

Resten av året bar preg av planlegging og tilrettelegging for makrellstørjefisket, så det ble satt av mindre tid til trollingfiske. Vi fikk allikevel deltatt på Ørretfestivalen, NM i trolling, Mjøsa Trollingfestival og Nordisk på Vänern. På NM gikk vi seirene ut av største fisk konkurransen med en ørret på 7,8 kilo. Det samme skjedde på Mjøsa Trollingfestival i slutten av august. Da fanget vi også den største ørreten som veide 5,48 kilo. Vi stakk også av med seieren i Raymarine Cup`n med øøreten fra NM. I oktober gikk turen til Nordisk på Vänern. Der endte vi på en flott 6 plass. Totalt har båtmotoren gått 330 timer i løpet av 2018, men antall timer med reisetid bli nok endel mer.


I september reiste vi til Bergen for å delta på Makrellstørjeprosjektet. Vi hadde satt av tre uker til fisket, og var på plass allerede den 9 september. Værgudene var ikke på vår side, og allerede den 12 sept. reiste vi hjemover igjen i påvente av bedre vær. Det lot vente på seg, og ikke før den 25 sept. var vi tilbake igjen med fortsatt dårlig vær. På tre ukers fiske fikk vi to halve dager med fiske etter makrellstørje.
Vi søker på nytt neste år, og står da klare til å være med fra starten av. Cato Bekkevold har sagt seg villig til å bli med som teamleder på vår båt.

Blogg:
Kun 65 innlegg ble publisert på bloggen i 2018. Allikevel hadde bloggen rett i underkant av 200.000 sidevisninger i 2018. Tatt i betraktning av vi bare har publisert 1/3 av antall innlegg som vi normalt har pleid å gjøre, er antall sidevisninger veldig bra.

Blogginnlegget som ble besøkt mest var denne råe dronefilmen. Innlegget hadde over 13.000 besøk.

Vår Youtube kanal:
Våre fiskefilmer på Youtube har totalt hatt 334.000 visninger. Se våre filmer her.

Vi ønsker å takke alle fiskevenner og følgere av bloggen for 2018, og håper vi treffes i 2019 også.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails