Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 30. juni 2018

Gledens dag - Vi skal fiske makrellstørje til høsten.I går var vi blant de heldige 22 båt-teamene som får delta på makrellstørjeprosjektet til høsten.
Skal si gleden var stor når vi fikk meldingen fra Havforskningsinstituttet (HI) sent fredag ettermiddag.

Etter utallige sjekking av mailboksen, dukket det til slutt opp denne mailen fra HI:

  • Vi viser til deres søknad om deltakelse i stangfiske etter makrellstørje utenfor Bergen i forbindelse med Havforskningsinstituttets prosjekt for merking av makrellstørje. Totalt kom det inn 36 søknader, og etter en helhetlig vurdering av søknadene har vi valgt ut 22 team som vi anser som de best kvalifiserte.

    Deres team er ett av de 22 teamene som gis anledning til å delta i fisket.

    Vi vil ellers informere dere om at Norges Jeger og Fiskerforbund er valgt ut som samarbeidspartner for Havforskningsinstituttet ved gjennomføringen av prosjektet.
Så årets ferie går nå til Bergen med 3 ukers fiske etter bluefin tuna. Stor takk til skippern vår Per Sjøstrøm som fikk sparket oss i gang med å få sendt inn søknaden. Hele gjengen, Per Sjøstrøm, Kjell Are Larsen, Knut Einar Havn, Arve Rønningen og undertegnede ser frem høstens eventyr.

Kan også nevne at teamet til Aslak "Team Blega" Brækken, og teamet til Nils Andre Eigeland "Team TechnoTroll" også var blant teamene som ble plukket ut til å bli med. Gratulere, og vi ser frem til å treffes til høsten.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails