Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

tirsdag 20. februar 2018

Mercury med ny V6-serie


I disse dager pågår Miami International Boatshow og i går lanserte Mercury deres nye påhengsmotor, som blir den letteste motoren i sin klasse.

Motoren har en enorm kraft på mellomregisteret forteller han, og den er svært stillegående.

Motoren har mange smarte løsninger, som når du skal peile og fylle olje, slipper du og ta av hele motordekselet. Mercury har laget et lite praktisk lokk, som enkelt lar seg åpne, kun for peiling og fylling. Her er også et engreps håndtak for å lette av hele toppen. Vekten er imponerende, kun 215 kg, forteller han videre, og det er bare 9 kg mer enn F150, som var den letteste i klassen.


I følge en pressemelding fra Mercury Marine forteller de at den nye V6-firetakters påhengsmotoren er en utvidelse av tilbudet i SeaPro familien og er en helt ny 3.4 liters v6 serie.

Les hele artikkelen her: Baatsans

Det er de velkjente firetakters v-sekserne på 75 til 150 hester som får seg en kraftig oppdatering med tre lystbåtmotorer på 175, 200 og 225 hk, samt en som er beregnet på røffere bruk, den såkalte «SeaPro» arbeidsmotoren blir på 200 hk. Motorene er basert på en 3,4 liters blokk, som ifølge produsenten er både kraftig, kompakt, lett og skal gi et gunstig drivstofforbruk.

Les hele artikkelen her: Båtmagasinet

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails