Google+

Northcape Nature

tirsdag 22. mars 2016

Tips: De beste sideparavanene vi har sett/brukt.

Under Nordic Trolling Camp på Bornholm kom vi over noen sideparavaner fra Ufling som gikk helt perfekt i vannet. Lars Hedberg brukte disse, og både jeg og brodern fikk fort sansen for disse sideparavanenen. De har ingen skarpe kanter, smart patent på hvordan klypa er montert/stabilisert, de dykker ikke, og de gikk perfekt og likt i vannet.
De selges hos www.fiskekortet.dk  og koster kun 599,- dkr pr. paret. Har tidligere ment at Great White paravanene har vært de beste, men har nå en klar favoritt i Ufling paravanen. Har bestilt til meg selv og tre andre som deltok på NTC, totalt 10 par. Får dem levert på Trolling Master Bornholm.

Her er litt info om dem:
Denne sideplanner er efter min mening den bedste på markedet.  Under trollingmaster 2012, testede vi den op imod de kendte mærker. Den var suveræn!
Den trak længere ud, men endnu vigtigere er det at den er utrolig nem at trække ind efter at den er udløst. Den ligger sig på overfladen og "surfer" nærmest ind af sig selv, uden at dykke under vandet. En ren fornøjelse.


Denne udgave er med løs klemme. Den er nemmere at udløse, men til gengæld går den ikke helt så langt ud som modellen med fast klemme.


Som alle Ufling produkter er den lavet i de bedste materialer. Syrefast og pulverlakeret stål!


0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails