Google+

Northcape Nature

søndag 13. mars 2016

Lowrance 3D Scan - Kjøleskap - Alukasse - WC, ferdig montert.

Da er mesteparten klargjort for årets sesong. Aluminiumskasse er montert på båthengeren. Har fylt kassa med skumplast, og skjært ut plass til lader og batterikasse for el.vinsj. Får også plass til litt annet nyttig utstyr i kassa.
 Lowrance 3D Structure Scan ble jeg også ferdig med å montere. Dette er ett produkt jeg ser frem til å begynne å bruke, og videofilmene som ligger på internett ser helt råe ut.
3D hjernen ble plassert i det tekniske rommet under akterdekket. I det tekniske rommet er det god plass, og her har jeg også fått plass til Nmea 2000 nettverket, autopilot NAC-1, radar interfacet, hydralikkpumpa til piloten, hydralikkstyringen til trimplanen og dieseltanken for eberspächeren. Fortsatt er det god plass til mer utstyr. Liker vannvittig godt alle lagringsrommene som er på AMT 215 PH.
 Nød Porta Pottien er også montert fast i pentry rommet i baugen på båten. Denne er kun til ytterste nød, og den som benytter den får også jobben med å tømme å vaske den. Håper den kun kommer til å stå der til pynt i fremtiden.
Til slutt ble Waeco kjøleaggregatet satt inn i kjølerommet under toseteren. Kan komme godt til nytte på varme sommerdager.
Nå blir det å lade opp til en fire dager med trollingfiske i Østersjøen. Reiser ned på Nordic Trolling Camp kommende uke, og håper på en flott uke sammen med guidene i Wild Water Fishing.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails