Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

mandag 29. februar 2016

Oppsummering av Vänern turen

Klokka 0345 satte vi kursen mot Mellerud. Måtte først innom Marin & Fritid i Åmål for å hente båten. Var fremme i Sunnanå kl 0700. Rigget båten og spiste frokost før vi reiste ut. Mye is i havna på vei ut det første stykket, men det åpnet seg litt lenger ut. Tipper det var ca ti båter som reiste fra Sunnanå, og endel båter som dro fra Dalsbergå, utpå i dag. Ca 5-6 norske båter i hvertfall.

Robban i Team Färgelanda fylte båten med 6 store fisker i dag, og en annen svensk båt(Beasson 630) kom inn med 5 fisker. Begge kjørte agnfisk, og det var tydelig at dette fungerte best i dag.
Vi kjørte plastikk og hadde tre bomhugg, en for liten laks, og en pen laks på 5,1kg.
Mye å se på loddet ved Midtlederen og 37metern, og det var her vi hadde mest action i dag. Har kjørt slalom mellom alle garna i dag, og fikk nærkontakt da det dukket opp en garnstake,som var umulig å omgå, mellom planerbordet og båten, men alt gikk smertefritt.
Temperatur i vannet var 1,9 grader.

Tok med oss båten hjem igjen da jeg har litt utstyrsmontering som gjenstår. På vei hjem dro vi innom og veide båt og henger. Vekta stoppet på 2510kg med 3/4 full tank.

Neste tur går til Bornholm og Nordic Trolling Camp i midten av mars. Satser på at guidene leverer masse laks til oss når vi kommer nedover, og gleder meg som en unge til den turen.

Skitt fiske folkens!

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails