Google+

Northcape Nature

tirsdag 16. februar 2016

Nye Bella 700 RAID

Det har kommet en ny båt fra finske Bella som kan egne seg godt som trollingbåt.
Verdt å nevne er at skroget er gummibelagte for å dempe støy. 
Pris se her: Bakken-Motor

Min personlige mening er at denne er litt i samme stilen som vår AMT 215 PH. Bella 700 RAID er litt lenger(25cm) og litt bredere enn AMT, men jeg liker innredningen i kabinen som er i AMT 215 PH mye bedre. Utvendig har dog RAID ett større akterdekk enn AMT.
Uansett er RAID en ekstra båt man bør ta en kikk på før man skal kjøpe seg en ny trollingbåt. Anbefaler alle å ta en titt på AMT i samme slengen. Er super fornøyd med vår båt som overrasker meg positivt hver gang jeg er utpå og fisker, I tillegg er AMT 215 PH Pro Fishing tilrettelagt for trolling med mange smarte løsninger, og mange lagringsrom.

Her er litt info om Bella sin nye 700 RAID:

Nye Bella 700 RAID er en kabinbåt av typen Pilothouse med mange bruksområder, noe som gjør båtlivet enda mer variert og gir mye kjøreglede. Bella 700 RAID har en stabil og moderne konstruksjon som gjør at den kan brukes blant annet som transportbåt eller fiskebåt selv under krevende forhold. Et stort utvalg av utstyr gjør det enda morsommere å være ute på sjøen.

Båten har romslig plass for fire personer. Og kan enkelt gi deg to sengeplasser. Dessuten er det mulig å ha to styreposisjoner i kombinasjon med annet utstyr som gjør båten enklere å bruke.

Med anbefalte utenbordsmotorer fra 115 til 200 hestekrefter gir Bella 700 RAID deg et bredt spekter av muligheter, og båtens ytre sidedekk med to skyvedører gjør det svært enkelt å bevege seg i båten. Båtens standardutstyr inkluderer tilbehør som er både praktisk og stilig, for eksempel båtens svarte og solide rekkverk og førersidens skyvedør til dekk.

Nye Bella 700 RAID er en båt som gir komfort og brukervennlighet i løpet av hele den nordiske båtsesongen!

Lengde:                       6,65 m
Bredde:                         2,60 m
Dyptgående:         0,82 m
Vekt:                         1 600 kg
Motorstyrke:         115-200 hk
Toppfart m/150 hk:  35 knop
Drivstoff:                  ca 225 liter
Antal personer:            7
Pris med Mercury F150:  fra 555 000 kr


1 kommentarer:

Nilsmaster 17. februar 2016 kl. 17:33  

I Bella 700 Raid er det også gummibelagt i skroget for lyddemping. Dette er det verdt å få med seg. Jeg har sett denne i virkeligheten og ble meget imponert.
Nils André Eigeland

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails