Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

fredag 18. desember 2015

Oppsummering av fiskesesongen 2015


FrankRonny's A-Team 2015002 album on Photobucket
Året 2015 har vært et fantastisk år med mange flotte fisketurer og opplevelser med gode venner og familie. Vi har også hatt tid til å bytte båt i løpet av sesongen, og teamet har fått ett nytt tilskudd med Knut Einar som ny matros og medeier i nybåten.

Må også få takke alle som følger oss og leser bloggen vår igjennom hele året. 2015 har gitt besøksrekord på bloggen. Vi benytter to forskjellige statistikker, og i følge google analytics har vi hatt 140.000 sidevisninger, mens statikken på selve bloggen viser at det har vært 176.000 sidevisninger i 2015.

Nedenfor skal jeg prøve å oppsummere fiskesesongen 2015.

2015 startet med fisketur på Vänern i februar sammen med Roy Idar. Vi fikk ett par godkjente fisker ute i bassenget. 

I begynnelsen av mars gikk turen til Bornholm for å delta på Nordic Trolling Camp. Flere andre nordmenn hadde også funnet veien ned for å fiske sammen med oss. I vår båt var det Kjell Are, Knut Einar og Sigbjørn. Vi fikk flere dobbelthugg og mange flotte lakser i båten, mens det var Vidar Andersen, som også kjøpte vår gamle båt i sommer, som tok den største laksen på vår camp.

I begynnelsen av april gikk turen nok en gang til Åmål. Jeppe og Kjell Are var med som matroser, og det endte opp med tre lakser og ørreter i båten. Den største laksen veide 7,9 kg.

Så var det ny tur til Bornholm i slutten av april for å delta på Trolling Master Bornholm. Med på turen var Thorbjørn og Knut Einar. Under selve testfisket fikk vi en flott feit laks på 16,1 kg. I løpet av uka fikk vi lakser på 16,1 - 12,7 - 10,9 - 9,4 - 8,0 - 3,5 kilo samt to undermålere, en horngjeld og en svær laks som dessverre glapp rett ved båten.  Fikk også med oss Sandvigfestivalen som også var ett høydepunkt i løpet av uka. Team Bertan fra Sverige vant årets Trolling Master Bornholm. Selv endte vi på 60.plass. 
Ett lite feilskjær i løpet av uka var at DJI-dronen vår havnet i havet og druknet. Den er nå erstattet med en ny en, og satser på å få litt god film neste gang vi kommer nedover.

Fra mai og ut august var det Mjøsa det ble fisket fra. Hadde noen fisketurer med blandet hell og vi deltok også på Ørretfestivalen og NM uten å hevde oss helt i toppen av lista. I begge konkurransen ble det ørret på oss og vi tok med oss viktige poeng i Raymarine Cup`n som består av de ovennevnte konkurransene samt Mjøsa Trollingfestival. I sistnevnte konkurranse (fisket sammen med brødrene mine Kjell Are og Bjørn Andre) klarte vi nok en gang å lure opp godkjent ørret, og vi endte til slutt på en flott 2. plass sammenlagt i Cup`n.

I løpet av sommeren ble vår gamle båt, Antares 580, solgt. Vi begynte deretter å lete etter ny båt. Vi endte opp med en AMT 215 PH - Pro Fishing, som vi etterhvert har blitt meget godt fornøyde med. Første ildtesten ble en tur til Vänern i begynnelsen av oktober. Fikk kjørt inn motoren og deltatt på gallamiddag i lokalene til Marin & Fritid i Åmål, men klarte ikke å lure opp noen fisk denne helga.

I midten av oktober reiste vi til Mellerud for å delta på Sunnanåtreffet/Nordisk. Roy Idar og Knut Einar var med på turen. Vi fikk to flotte ørreter første dagen, og satte ny rekord med den største ørreten som er fanget under Sunnantreffets/Nordisk historie. Ørreten veide 9,2 kilo. Dag to kjørte vi tomt og datt litt ned på lista. Dag tre fikk vi lurt opp en liten ørret, men vi datt litt ned på resultatlista og endte på en flott 5. plass.

Sesongen ble avsluttet på Vänern sammen med Knut Einar og Tommy Egra. Der blåste det kuling og Tösselandet var eneste stedet det gikk å fiske på. Vi klarte allikevel å lure opp en feit flott ørret på 6,5 kilo.

Takk for i år, og vi satser på at 2016 blir vell så bra som 2015.
Skitt fiske folkens.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails