Google+

Northcape Nature

tirsdag 23. desember 2014

Oppsummering av fiskesesongen 2014
 Året 2014 har bydd på nye fiskeopplevelser i inn- og utland. Selv om jeg ikke har fått fisket like mye som tidligere år, så har denne sesongen allikevel innkassert mange flotte fisker og gode fiskeopplevelser med venner.

A-Team bloggen har i år hatt rekordbesøk med 115000 sidevisninger i.h.h.t. Google Analytics. Dette gir i snitt 315 sidevisninger pr. dag og nesten 10000 sidevisninger i måneden. 
Takk til alle som følger bloggen.

Sesongen startet i midten av februar med  en tur til Åmål. Der ble det ett par feite lakser og en god start på nyåret. Les mer her.

Neste tur gikk til Bornholm hvor det var deltagelse på Nordic Trolling Camp. Det var på denne campen årets høydepunkt kom. Ny personlig lakserekord på 16,5 kilo,

I slutten av april gikk turen til Bornholm for å delta i Trolling Master. Der mønstret jeg på i båten til Team Puff (Hans Martin) sammen med Knut Einar Havn. Vi fisket 7 hele dager og fanget godt over 40 laks på en uke. Utrolig når vi faktisk kjørte tomt tre av dagene. Endte til slutt på en 56 plass av 331 båter.

Det har ellers blitt lite tid til fiske på Mjøsa i år.Har kun deltatt på Ørretfestivalen, NM og Mjøsa Trollingfestival + ett par turer til. Har kun fått småfisk dette året på Mjøsa, men satser på å få til flere turer neste år.

I juni mønstret jeg på i brodern sin båt under en konkurranse på Eikern. Dette var første gangen vi var på Eikern, Her er det lov å fiske med åtte stenger. Endte til slutt på en flott 15 plass av 75 deltagende båter. Flott opplevelse som sikkert kommer til å gjentas.

I sommer har båten ligget på Hurdalsjøen hvor den har blitt hovedsaklig benyttet som badebåt. En og annen tur har det dog blitt, men dette året var det kun gjedda som beit.

I høst har båten ligget fast i Åmål, og der blir den liggende til april neste år. Slik blir det nok også neste år. De fleste fisketurene i år har faktisk vært på Vänern. Kanskje ikke så rart med større fisk og flere stenger.
Under Nordisk i Mellerud endte vi på 24 plass med en laks på 4,5 kg og en på 3 kg.
Årets største fisk på Vänern tok min sønn Jakob i april. Den veide 7,5 kg.

På utstyrsfronten har det også skjedd endel forandringer. Det har blitt montert en ny radar(Lowrance 4G), ny Vhf (link8 m/ais), SonarHub m/TM150 chirpsvinger, FishHawk X4, ny Ursuit og ny Warn vinsj til båthengeren.

Kan ellers nevne at jeg også i år har vært skribent for Hooked.no
Her skriver jeg om trollingfiske og relaterte ting. Les også det aller første innlegget om trollingfiske i HookedMag her.
Kan også nevne at jeg fikk med to av mine fiskevideoer på "Folkets fiskefilm" på NRK.

Til slutt vil jeg takke alle venner, sponsorer og følgere av bloggen for støtten i året som var og jeg ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nytt Fiskeår.
Skitt fiske.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails