Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

torsdag 2. oktober 2014

Trenger du vinteropplagsplass til båten?



Marin & Fritid i Åmål har fortsatt 10 stk. ledige plasser for trollingbåter. Totalt har de 16 stk. plasser som er forbeholdt trollingbåter. Størsteparten av lagerhallen på 6-7000 m2 er forbeholdt ordentlig store båter, men en ganske stor del helt ytterst ved porten er satt av til trollingbåter. Hallen er oppvarmet hele vinteren, og man kan sette inn båten fra september, men må hentes ut igjen innen 1. mai.

Marin & Fritid holder til ca 150 meter fra Ørnes camping hvor basen for Åmåls fisket på Vänern ligger. De har i tillegg en egen båtslipp som kan benyttes. Ønsker man å ta seg en fisketur eller to i løpet av høsten/vinteren er det bare å ta kontakt så er de behjelpelige med å hente ut og sette inn båten igjen. De kan også ta motorservice for deg hvis det ønskes. Kan også nevne at de driver egen båt og fiskeutstyrsbutikk med gode priser.

Hadde båten der i fjor vinter og kan anbefale andre  på det sterkeste å sette båten sin inn her. Mye enklere å ta seg en tur på Vänern når man slipper å traile båt og henger hele veien fra Norge. Det er bare å sette seg i bilen å kjøre til Åmål, hente ut båten og kjøre 150 meter og sjøsette båten så er man klar for en ny fisketur.

Pris for lagringsplass for trollingbåt er kun på 5000,- svenske kroner.

Ta kontakt med Jesper Cavalliè på:

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails