Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

søndag 15. desember 2013

Bilder fra Vänern-turen i helga

 Team Kjell Are og Einar ute ved bassenget på fredag. De kom til havna med de to største fiskene denne dagen.
 Team Puff, Hans Martin og Knut Einar ute i ved bassenget på fredag. Tok halve dagen før det begynte å skje noe for gutta, men inn til havna kom de ihvertfall med flest fisk.
 Hans Martin beundrer sin største fisk for dagen :-)
Kjell Are og Einar med de to største på fredag :-)
 Team Kjell Are - A-Team og Team Puff i Örnes-havna.
 Knut Einar og Hans Martin kler på seg sine Ursuit dresser. Begge bruker Ursuit Easy, det samme gjør jeg. Utrolig behagelig dress å bruke, og ikke minst kan den redde ditt liv hvis uhellet skulle inntreffe.
 På lørdag fisket jeg i Puff båten, og denne laksen var en av fire fisk vi fikk denne dagen.
 På vei inn i håven.
 Pompel og Pilt krangler som ett gammel ektepar under hele turen, så underholdningen var også på plass når fisken ikke beit.
 Plutselig falt denne laksen ned i hendene til Knut Einar. Han er fra det glade/galde sørlandet, og der takker man høyere makter når slik skjer :-)
 Hans Martin kjører det som viste seg å være en ørret. Han var så skråsikker på at det var ei gjedde, at han veddet båten sin på at det var ei gjedde. Dette var forsåvidt andre gangen denne helga at han tapte båten sin til meg på ett veddemål :-)
Tre laks og en ørret, rett i underkant av 70 cm fanget på lørdag på agnfisk.
Så må jeg få takke Jesper og gutta som jobber på Marin & Fritid i Åmål for utrolig god service. Vi har båten lagret hos dem og gutta stiller alltid opp uansett når vi kommer på døgnet. Vi får komme å hente/sette inn båten når vi trenger det. Vi fikk t.o.m. åpnet butikken kl 2100 på lørdag for å få kjøpt litt pryler/utstyr. De har forresten begynt å selge agnfisk. Lokalene deres er på hele 8000m2 og butikken har det som trengs av fiskeutstyr til salgs. De har også store planer for fremtiden som vi trollingfiskere vi få nytte av.
Sjekk mer her: Marin & Fritid

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails