Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

tirsdag 20. november 2012

Reiser til Bornholm neste helg


Bornholm neste helg
Reiser ned til Bornholm neste torsdag for å fiske sammen med min lillebror Bjørn Andrè. Fergebilletter er bestilt, og nedtellingen har startet.
Per og Bettina Sjøstrøm har vært meget gjestfrie og invitert oss ned til deres private hjem i Rønne. Skal fiske sammen med Per i hans båt på fredag, lørdag og halve søndag, så sant været tillater det. Laksefisket har vært fantastisk bra der nede, og det meldes og flere fangster over 15 kg. Skal bli godt å komme seg ut på Østersjøen igjen.
Bloggen vil også holdes oppdatert under fisket der nede, og mulig det blir en film når turen er unnagjort.

Trollingskole neste år
For de som kunne tenke seg en slik opplevelse så er det fortsatt ledige plasser igjen til neste års Trollingskoler på Bornholm. Det har vært noen avbestillinger, så det er pr. i dag 3 stk. ledige plasser på den norske trollingskolen den 5-9 mars. På den danske trollingskolen den 9-13 mars er det kun 2 stk. ledige plasser igjen (flesteparten av de påmeldte er norske).
Trollingskolen koster kr. 5750,- danske kroner. dette inkluderer full kost og losji på hotel, tre lange fisketurer, trollingskole på kveldene og masse hyggelig selskap.
Dette er en trollingskole hvor alle kan delta, nybegynnere som proffe. Selv de aller flinkeste trollingfiskere kan lære mye på ett slikt kurs. Det være seg vandringsruter til laksen, temperaturer, hastigheter m.m.
Under selve fisketurene så er det deltakerne som skal styre fisket. Dvs rigge og sette ut fiskestengene, planerbordene og dypriggene, håving m.m.
Les mere her om trollingskolene:Vi får også med oss en reporter fra Jakt & Fiske, som skal lage en reportasje av skolen.
Hooked.no har også meldt sin interesse, men ikke helt avklart ennå.

For å delta på trollingskolen ta kontakt på:
E-mail: frankronnyjohansen@hotmail.com
Mobil: 91834551

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails