Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

tirsdag 4. mai 2010

Vår film fra Trolling Master Bornholm 2010

5 kommentarer:

Teambambus 4. mai 2010 kl. 09:06  

ÜBER... Kjempebra film !! Moro å se at det går an å lage en så film. Vet akkurat hvor mye timer som går med til klipping for å få dette resultatet. Brukte du stativ i båten også Frank Ronny ?? Så at det var veldig mye stabile bilder ca. rundt der startskuddet gikk.

TeamPower 4. mai 2010 kl. 12:03  

Dette var bra. Neste år skal vi ta dem!!!!!!!

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen 4. mai 2010 kl. 14:34  

Takker så mye.
Ja det ble mange timer bak pc`n for å klippe det til. Det vanskeligste var å få godkjent musikken. Redigerte i 2 dager før musikken ble godkjent. Da med helt annen musikk enn utgangspunktet.

Vi brukte kamera stativ på deler av filmingen.(v/starten)

Det blir litt hektisk og rotete i båten på sånne turer og glemte å filme når vi skulle ha filmet:-) Skal prøve å få lagd ett feste til videokamera på taket, slik at man får et bedre overblikk når det kjøres fisk. Mye av filmingen var så dårlig og ustabilt at det ikke var verdt å bruke. Er jo kun en hobby filmer :-)

Neste år regner jeg med at du blir med Per Olav, og flere norske. Det er flere som har sagt at de skal delta neste år. Jeg vet ihvertfall at de fire norske som deltok i år blir med neste år.

Anbefaler Hotel Verona (kun 2500,- for en hel uke, inkl. frokost, matpakke og middag) Ring Per Sjøstrøm og sett dere opp på liste(uforpliktende) nå. Da det blir fort fullt på hotellet. Da vil han ringe dere opp i desember for å spørre om dere vil ha plassen.

Skitt fiske!

TeamPower 5. mai 2010 kl. 00:31  

Driver og setter sammen et team til neste år. Det ser ut til å være i orden. Skal prøvefiske på nordisk på venern tror jeg. Har du telefon nr. til Per Sjøstrøm. Har han noe bra priser på ferjen?

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen 5. mai 2010 kl. 15:28  

Hei Per Olav

Ferjebilletter må man bestille selv, men hvis du er tidlig ute med å bestille ferje så kan du få kjøpt "Rød billett", som koster nesten halvparten av vanlig billett.

Telefonnummeret til Per Sjøstrøm er: 0045 23249841

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails