Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

mandag 17. mai 2010

Ny dyprigg: Cannon Mag 20 DT/HS På fredag kom den nye Cannon Mag 20 DT/HS dypriggen som vi har kjøpt i Norge. Har fra før en Mag 20 DT/HS og en manuell Scotty propack rigget på båten. Det er litt enklere med de elektriske riggene enn de manuelle. Liker spesielt "short-stop" som automatisk stopper loddet når det når vannflata. I tillegg har den positiv ion kontroll, metrisk tellesystem, lagringskrok for lodd og tåler saltvann. Max vektlodd er 9 kg. Den teleskopiske bommens lengde er 61-135 cm. Bestilte også trekk til å ha over riggene, terminator-kit, innfelte strømplugger og skjulte låser. Vurderte også å kjøpe elektriske trimflaps, men det måtte vente litt. Kanskje litt seinere i sesongen.

Fikk montert riggen fredag, og som dere ser på bildene er også de flush-monterte strømpluggene felt inn på akterenden av båten. Fikk testet utstyret på Mjøsa under Daladreggen og de fungerte perfekt. Vi fikk ett par  på riggen og 4 i overflata, alle under minstemålet.

 Tidligere fiskesesonger har vi fisket mest i overflata, men vi har bestemt oss for å prøve å bli flinkere til å bruke dypriggene. Har fortsatt mye å lære om dette, og forhåpentligvis presser denne investeringen frem at vi vil fiske mere med dyprigger. Har som regel benyttet Shark lodd på riggene. Ved å benytte Shark lodd merket vi bedre fiske på dypriggene. Om dette var tilfeldig eller ikke gjenstår å se. Har i hvertfall kjøpt inn flere forskjellige typer Shark lodd som skal testes i løpet av sesongen.

Skulle noen ha gode tips til oss om dyprigg fiske, så post gjerne en kommentar eller to.

2 kommentarer:

Kim Juliussen 17. mai 2010 kl. 13:34  

Hvor får man tak i shark lodd?

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen 17. mai 2010 kl. 20:18  

Hei
Du kan spørre Team Vikingfjord, eller bestille fra Canada. Link til Shark ligger øverst på linkbaren på vår blogg.

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails