Google+

Northcape Nature

tirsdag 20. oktober 2009

Oppsummering av Vänern turen oktober 2009


På vei ut fra havna i Sunnanå, søndag 18 okt. Dette var den eneste dagen det ble konkurranse. Ganske så idyllisk. Båtene ligger på rekke å rad på vei ut av havna.


Starten har gått. Båtene gir bånn gass på vei ut til fiskeplassene.


 


Vår ørret tok på en perlemor apex på 4 meters dyp. Den ble tatt kun en time før konkurransen slutt.


Den veide 6,92 kg. Vi kjørte etter måkedykk ute ved Bananen(nord/vest). På tredje runden hogg det til på riggen. Etter ti minutters kamp lå den trygt i båten. For en herlig følelse. Dette ga mersmak.


 


 Vi fisket også torsdag 15 okt., og resultatet av den turen ble en laks på 7 kg. Jeg hadde lovt at matrosen min, Thorbjørn, skulle få ta den første fisken. Han mistet to svære fisker tidligere på dagen, men klarte på slutten av dagen å ta sin aller første laks. Laksen tok på en sølvblank strikepro med gul buk, i overflata.


 

 Vi prøvde også å fiske på lørdag i 11ms vind. Som du ser på bildet under så ble noen av oss sjøsyke. Thorbjørn vasker båt ripa etter en runde oppkast. Vi satte ut utstyret på østsida av Kreklingarne og trollet oss med vinden mot Toppgrund. Bølgene var store og innimellom kom det noen eneorme bølger. Det er utrolig vanskelig å drille fisker i slikt vær selv med to personer i båten. Vi mistet en storlaks pga en enorm bølge som slo inn over akterenden av båten. Hadde den fem meter bak båten flere ganger, men mistet balansen da bølga slo inn på akterdekket. Moro var det lell.


 


Kort oppsummert var denne turen den beste turen jeg har hatt på Vänern. Vi fikk 2 fisker på rundt 7 kg, og bommet totalt 6 fisker. Tre av dem var store. Vil også rette en stor takk til Laffen for alle tips vi fikk før vi reiste ned. Tror ikke vi hadde hatt slik fiske hvis det ikke hadde vært for tipsene fra Laffen. Tusen takk.

Vil også takke Kjell Are, Team Mayday, for at vi fikk låne fiskestenger av han.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails