Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

onsdag 9. september 2009

Utstyrs montering fortsetter.....

Da har vi endelig fått montert Broadband radaren på taket. Vi har fortsatt igjen litt arbeid, men rakk å teste radaren litt på bolig feltet i dag. Har mye å lære så nå må det leses i brukerhåndboka fremover.


Avstandsbraketten lagde en kamerat for meg. Den koster ny kr. 3300,- men kostet oss kun kr. 100,-. Den er lagd i rustfritt stål, og levert til pulverlakkering. Braketten er 18 cm høy, og vi håper dette blir tilstrekkelighøyt for å få optimalt signal. Hvis ikke så må vi flytte søkelampa til et annet sted. Tusen takk til Geir Berntsen og Roger Slåttbråten for hjelpa med braketten.
Motor Interface: Etter flere telefoner og samarbeid med Christian Nyholt så klarte vi til slutt å finne kontaktene i motoren som skulle kobles sammen. Koblingsskjema for motor interfacen til vår Suzuki DF 70 stemte ikke overens med hva som var i vår motor. Vi fant ganske kjapt service kontakta(hvit kontakt på bilde over) , men problemet var å finne den andre kontakta som skulle kobles til service kontakta. Denne fant vi til slutt bak det store svarte dekselet(styrbord side) i motoren. Da disse kontaktene var koblet sammen, gikk resten ganske greit. Kjørte igang HDS`n og fikk opp motordatene på skjermen. Tusen tusen takk til Christian for all hjelp.

1 kommentarer:

Team Mayday 9. september 2009 kl. 21:41  

Vakkert--snaddert og se Radar"n på taket,,brakketten blei knallfin --

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails