Google+

onsdag 9. september 2009

Utstyrs montering fortsetter.....

Da har vi endelig fått montert Broadband radaren på taket. Vi har fortsatt igjen litt arbeid, men rakk å teste radaren litt på bolig feltet i dag. Har mye å lære så nå må det leses i brukerhåndboka fremover.


Avstandsbraketten lagde en kamerat for meg. Den koster ny kr. 3300,- men kostet oss kun kr. 100,-. Den er lagd i rustfritt stål, og levert til pulverlakkering. Braketten er 18 cm høy, og vi håper dette blir tilstrekkelighøyt for å få optimalt signal. Hvis ikke så må vi flytte søkelampa til et annet sted. Tusen takk til Geir Berntsen og Roger Slåttbråten for hjelpa med braketten.
Motor Interface: Etter flere telefoner og samarbeid med Christian Nyholt så klarte vi til slutt å finne kontaktene i motoren som skulle kobles sammen. Koblingsskjema for motor interfacen til vår Suzuki DF 70 stemte ikke overens med hva som var i vår motor. Vi fant ganske kjapt service kontakta(hvit kontakt på bilde over) , men problemet var å finne den andre kontakta som skulle kobles til service kontakta. Denne fant vi til slutt bak det store svarte dekselet(styrbord side) i motoren. Da disse kontaktene var koblet sammen, gikk resten ganske greit. Kjørte igang HDS`n og fikk opp motordatene på skjermen. Tusen tusen takk til Christian for all hjelp.

1 kommentarer:

Team Mayday 9. september 2009 kl. 21:41  

Vakkert--snaddert og se Radar"n på taket,,brakketten blei knallfin --

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails