Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

tirsdag 29. september 2009

Mjøsa: Test tur nr. 2







 Idag fikk vi celebert beøk av Torgeir fra ProNav. Han hadde tatt turen i fra Moss for å hjelpe oss i gang med den nye elektronikken. Torgeir jobber innen teknisk support hos ProNav AS (han jobbet tidligere hos Navico).




Etter en liten prat og en kakebit ved kjøkkenbordet, reiste vi til Eidsvoll med båten på slep. Vel framme sjøsatte vi båten, og satte kursen oppover elva. Det ble mye trykking på HDS-8 apparatet, og vi fikk lært en del nye ting. Fikk også ny beta software, og nytt Platinum kart som det skal bli moro å få testet. Det man bl.a. kan gjøre er å få GoogleEarth overlay på kartene.



Fikk testet broadband radaren, og den var helt rå. Den tok inn måker som lå på elva å hvilte, og den tok inn alle styrbord/babord bøyene oppover elva. Under testen på mandag fikk vi til og med inn planerbordene. Nå kan tåka komme, vi er beredt.



Ekkoloddet ble også testet grundig, og det fungerte nesten optimalt. Under visse forhold fikk vi inn litt motorstøy og fiskebuene var ikke helt som de skulle. Torgeir skal sende oss noen drossler (som monteres på svinger kabelen) som skal fjerne motorstøyen, og vi skal flytte litt på Aimar svingeren for å få bedre fiskebuer på skjermen. Regner med at alle småfeil er fikset innen helga.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails