Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 6. april 2019

Litt jobbing på AMT'nBegynner sånn smått å bli ferdig med alt som skal være klart til Trolling Master Bornholm. 

Eberspächer'n er fikset. Det viste seg å være dårlig kontakt i en automatsikring. Skjønte ikke dette før jeg tok ut hele eberspacher anlegget og monterte det i fiskeboden. Da virket den normalt. Når så alt var montert opp igjen i båten, så virket den ikke igjen. Men nå går strømmen utenom automatsikringen, og fungerer perfekt igjen.

Har også montert ny Lowrance HDS Live 16 " og HDS Live 9", og venter på en HDS Live 12" som kommer til uka. Har trekt frem den nye AI 3i1 giveren frem til 16", og mangler bare å feste giveren. I tillegg er Honda motorinterface kabel ferdig trekt og tilkoblet sammen med fuel data manager. Så nå vil vi få opp all motordata og fuel forbruk på skjermene. 

Fikk også hjelp av Bjørn Østgaard i Team Skrekk til å lage 22mm pvc plater som jeg hentet i dag, og monterte ferdig på akterspeilet når jeg kom hjem. Blir mange svingere på hekken når alt blir ferdig. Skal feste opp AI giver, 3D giver og Fishhawk giveren, samt en LiveSight giver når den kommer(sommer 2019). I tillegg har vi to gjennomgående svingere, B150M og SS175HW. 
Får håpe vi ikke pinger ihjel laksen i Østersjøen. 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails