Google+

onsdag 22. mars 2017

Besøk på "Sjøen for Alle" messa


Reiste en tur på båtmessa på Lillestrøm i dag for å titte litt. Mye flotte båter som dere kan se på bildene over. En spennende liten båt jeg kom over var den finske båten AluCat med katamaranskrog. Den var rigget for trollingfiske, og båten skal være utrolig stabil og sjødyktig. 
Les mer om båten her: AluCat

Hovedgrunnen til messebesøket var å få ta en titt på den nye Lowrance HDS-Carbon med 16" skjerm. Les mer om denne lenger ned i innlegget.


HDS Carbon 16" er en en vannvittig svær multifunksjonskjerm med full HD. Diagonalen på touch-skjermen er over 40 cm lang. Eneste problemet er om jeg klarer å få plass til en slik en i dashbordet på AMT`n. Må ta meg en tur i båten å måle litt for å se om det går. For hvis det går, så blir det montert en 16" i vår båt. Vurderer også å få montert en 7" ekkolodd bak på hekken av båten, slik at man får god oversikt når man oppholder seg ute på akterdekket.  Til de som ikke har vært på messa ennå, så var det endel flotte båter og men mye spennende elektronikk å se på messa. Ta dere en tur innom Navico sin stand for å se på den nye herligheten av en 16". I tillegg var det også moro å se Elite Ti med 12" skjerm. Dette er en billigere kombiplotter men har de viktigste funksjonene innebygd.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails