Google+

mandag 19. desember 2016

Oppsummering av sesongen 2016


Årets sesong har vært fantastisk med mange flotte turer med gode venner. Nybåten, AMT 215 PH, har også vært fantastisk. En nytelse å være på tur med den, og vi kan vel ikke si vi er misfornøyd med valget av båt.

Bloggen vår har også hatt godt besøk i 2016, med ca 205.000 sidevisninger i.h.h.t. blogger sin statistikk. Totalt siden oppstart av bloggen i 2008 har bloggen hatt ca 840.000 sidevisninger. En stor takk til alle som følger med på bloggen vår igjennom hele året.

Nedenfor skal jeg prøve å oppsummere litt av fiskesesongen 2016.

- Første fisketuren gikk til Vänern i midten av februar. På turen var Knut Einar, Roy Idar og meg. Det var bikkjekaldt og det la seg is på det meste av utstyret og båten, men fisk fikk vi. Feite lakser på 72cm, 73cm og 79cm ble håvet ombord i båten, samt endel grønne. Mellerud var stedet det skjedde denne helgen.

- Neste turen gikk også til Vänern i slutten av februar. Denne gangen dro Roy Idar og jeg nedover til Mellerud for en dagstur med fiske. Vi fikk en undermåler og en laks på 5,1 kilo, og dett var dett.

- I midten av mars reiste en hel gjeng med nordmenn nedover til Nordic Trolling Camp på Bornholm. Fisket sammen med guidene fra Wild Water Fishing, og med i vår båt var Knut Einar, Kjell Are, Sigbjørn Endresen og meg. Vi fikk flere lakser i løpet av turen. Laks på 4,5 - 5 - 6 - 6,5 - 7 - 9 kilo havnet i vår båt. Totalt ble det fanget 38 lakser på fire båter, hvor den største var rundt 11 kilo.

- I begynnelsen av april fikk jeg og Roy Idar med oss journalist Tommy Egra  med på fisketur til Vänern/Mellerud. Båten ble fylt opp med fotoutstyr av den fiskeglade sørlendingen. Det ble to godkjente lakser på rundt 3 kilo og en undermåler.

- I slutten av april gikk reisen til Bornholm og Trolling Master. Med på turen var Knut Einar, Thorbjørn Andersen og meg. Lite visste vi at vi skulle havne på en kjempeflott 7 plass i fiskekonkurransen av totalt 365 båter. Det ble fisket alle fire dagene og vi fikk totalt 5 lakser. Kun tre team fikk laks hver dag under konkurransen og vi var en av dem. Dette holdt til 7 plass i konkurransen, som vi var kjempestolte av. Vår største laks veide 13,83 kilo. I tillegg fikk vi ett par lakser i dagene før TMB.

- I mai og juni ble det flere turer på Mjøsa med diverse mannskap. Vår største ørret på Mjøsa i år var på 4,3 kilo. Vi deltok også i Ørretfestivalen (15 plass av 173) og NM (12 plass av 139) med gode plasseringer, og tok med oss viktige poeng i Raymarine Cup`n.

- I juni/juli deltok vi på Storsjødreggen og Femundsdraget. Dette var første gangen vi fisket på disse sjøene. På Storsjødreggen endte vi på 5 plass(62 båter), og på Femundsdraget(47 båter) ble det en flott 6 plass. Vi fikk også med oss viktige poeng i Raymarine Cup`n.

- I august var det nok en konkurranse, Mjøsa Trollingfestival, som var siste konkurranse i Raymarine Cup`n. Her fisket vi tomt begge dagene, men det gjorde også de fleste andre.

- I Raymarine Cup`n endte vi på en flott 3 plass av totalt 425 forskjellige fisketeam-båter som deltok i løpet av de seks forskjellige konkurransen.

- Neste tur som også viste seg å bli den siste fisketuren i år gikk til Vänern, og Nordisk Mesterskap. Alle konkurransedagene ble avlyst, men vi fikk ett par testfiskedager hvor vi fikk ett par godkjente ørreter.

Nedenfor er slideshow med bilder litt over 100 bilder fra 2016 sesongen.
Takk for i år og skitt fiske. Vi ses snart igjen.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails