Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

fredag 1. april 2016

Har gjort en liten test av Lowrance 3D Structure Scan i dag.

Etter at Honda motoren hadde fått sin årlige service hos Jeppe og Marin & Fritid satte jeg kursen til Sunnanå Havn i Mellerud. Fikk sjøsatt båten og lastet utstyr ombord som skulle på plass i båten. Tok så en snartur utpå Vänern kun for å teste Lowrance 3D Sturcture Scan
Hadde litt jobb igjen med å knyte på fluorkarbon sene og hurtigsvivler på ti stenger, så det ble kun en halvtime med testing før jeg returnerte inn til havna.

Det var utrolig enkelt både å forstå og bruke 3D scan. Bunnstrukturen kommer veldig godt frem og panoreringen i bildet var enkelt. Det var kun litt justeringer på kontrasten for å få frem riktig lysstyrke som var enklest å lese/se bunnen (smaken er som baken). Fisker/stimer kommer også tydelig frem som røde prikker på 3D scan. Sidescan har også blitt mye bedre enn tidligere, og jeg hadde tydelige tegninger på bunnen helt ut til 80 meter på begge sidene av båten når det kun var 15-16meter dypt.

Skal få testet litt mer i løpet av helga, tatt noen flere screenshots og opptak så kommer det mer grundig rapport om Lowrance 3D Structure Scan i neste uke.

 De fem nederst bildene er på vei inn- og i Sunnanå Havn.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails