Google+

Northcape Nature

søndag 20. september 2015

Båten vår AMT 215 PH - Pro Fishing


I morgen kommer endelig båten vi har kjøpt oss til Norge. Den blir levert til Krogstadfjorden Marina AS på Råde, hvor motor og instrumenter blir montert. Når det er ferdig så leverer jeg båten til foliering av skroget. Dette utføres av Signmaker i Oslo, og folien som skal legges på kommer til å bli helt rå. Når det er utført så bærer ferden videre til RD Mekanikk som skal lage planerbordmaster og fester for sveivene. Håper alt går etter planen og at jeg rekker alt dette før avreise til USA på fredag. Hvis ikke har bordern Kjell Are lovt at han kan hjelpe med levering/henting av båt hos RD Mekanikk. Satser på at båten kommer hjem til Råholt mens jeg er i USA, og at Roy Idar kan starte så smått med montering av utstyr før jeg kommer tilbake. Er hjemme igjen den 5 oktober, og da blir det utstyrsmontering til langt på kveld i mange dager. Håper å bli så godt som klar slik at vi rekker høsttreffet ØRTK skal ha den 9-11 oktober i Åmål. Skal være helt klar til Nordisk på Vänern den 16-18 oktober.

Båten vi har kjøpt oss er en AMT 215 PH - Pro Fishing med Honda BF 175 hk.
Ekstrautstyr på båten som følger med er stangorgel, trimflaps, grått skrog, dekksluke forut, trollingmode og dobbelt batterisystem. Den blir levert med seastar styring, trimflaps og takluke som standard. I tillegg får vi med sittebenker til akterdekket.
Når vi får båten skal det monteres endel utstyr på egenhånd: HDS 12", 3G radar, 3D structurescan, B150M bronsesvinger, 2 stk. antenner, Link-8 vhf, autopilot, spylepumpe, Eberspächer D2 med tanksystem, kjøleskap, Cannon dyprigger, håvholder og sikkert endel ting til som jeg ikke kommer på akkurat nå.

Gleder oss til alt er ferdig montert og ser frem til mange flotte fisketurer i den nye trollingskuta vi har kjøpt oss.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails