Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

mandag 20. juli 2015

Karnic 2250 WA eller AMT 215 PH

På søndag var vi og prøvekjørte en Karnic 2250 WA i Brevik. På turen hjem var vi innom Hokksund og tittet på en AMT 215 PH som stod på land. Tok endel bilder og litt video og satte sammen ett par videosnutter. To flotte båter som begge vil kunne bli kjempegode som trollingbåt i fremtiden for oss.
Det står mellom disse to båtene, men valget er ennå ikke bestemt.

Karnic 2250 WA er en flott båt som gikk kjempebra i sjøen. Båten har 18 graders v-bunn og båten vi testet gikk i ca 40 knop med en Suzuki 200 hk på hekken. På denne båten sitter man godt i førerstolen med god utsikt over akterdekket. Båten egner seg veldig godt til trolling og som en sommer-båt. Dårlig med plass for tre personer i cockpit på kalde dager trekker dog litt ned. Ellers var vi veldig fornøyde med testturen og en stor takk til Roy Carlsen som tok oss med på tur.



AMT 215 PH er også en flott båt. Dette er en pilothus-båt med 20 graders v-bunn og en skikkelig fiskemaskin. Besøkte Gjermund Christiansen i Hokksund som har hatt denne båttypen noen år. Fikk gått oppi båten og sjekket litt rundt. Gjermund fortalte mye om båten og dens kjøreegenskaper i grov sjø og mye mye mer. Fikk dessverre ikke testet den på sjøen, men det var visst ingenting å trekke ned på i følge Gjermund. Satt igjen med ett godt inntrykk av båten og tror det kan bli en flott trollingbåt. Fordelen med denne type båt kontra Karnic`n er at man kan sitte 3-4 personer under tak på kalde fiskedager, og at akterdekket var litt større enn på Karnic`n.
Takker så mye for visningen i dag Gjermund og skitt fiske i Canada.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails