Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

søndag 23. februar 2014

Diverse fiskeutstyr på plass til årets fiskesesong.

Min kjære mor har nettopp kommet hjem fra ferie i USA. Med seg i bagasjen hadde hun en FishHawk X4 og 100 stk. scotty planerbord-klyper.
FishHawk benyttes av alle de store fiskeguidene i Østersjøen og det var slik jeg kom i kontakt med dette produktet første gangen. Den måler temperatur og vannhastighet (trådløst) nede ved dypriggloddet. I Østersjøen er det endel strømmer i vannet som man må ta hensyn til. Dette kan gjøres ved at man følger med på dypriggwiren og vinkelen på denne. Henger wiren rett ned kjører du for sakte, henger den rett ut bak båten kjører du for fort. Vinkelen må følges med jevnt og trutt, men spesielt ved retningsendringer. Alternativet er å ha en FishHawk. Blir moro å teste i Østersjøen, og på Mjøsa for å finne termosjiktet.

Har også fått nye låser/bremser til Bios planerbordhjulene. De jeg hadde klarte ikke å låse hjulet godt nok. Prøvde med Hans Martin sine bremser og de låser skikkelig. Fikk derfor bestilt opp nye like bremser gjennom Nordic Outdoor som er hovedimportør av BIOS i Norge.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails