Google+

Northcape Nature

tirsdag 21. mai 2013

Ursuit Easy, overlevelsesdrakt.

Da ble det endelig en Ursuit Easy redningsdrakt + X-Tex Finnfill undertøy. Var veldig usikker på om jeg skulle velge Ursuit Easy eller Ursuit Gemino, men valgte til slutt Easy for den er som navnet sier litt lettere å bruke.
Skulle man være uheldig å falle i vannet samt være alene, så vil denne drakta være forskjellen mellom liv og død. En flytedress vil holde deg flytende men ikke tørr, og er temperaturen i vannet lav så vil en tørrdrakt være optimalt å bruke da denne holder deg tørr/varm og flytende.

Ursuit Easy er en tørrdrakt (100% vanntett) som er lett å kle på og av, med glidelås fra nederst på magen og helt opp til øverst på halsen. Man trenger ikke å presse hodet igjennom mansjetten. Drakten er lagd av pustende og vanntett 4-Tex stoff.
Den høye kragen med fleecefòr er avtagbar når den ikke er nødvendig, og de integrerte sokkene i drakten gjør at man kan benytte de skoene man selv ønsker.

Ursuit Easy har vanntette brystlommer, godt synlige refleksbånd, forsterkninger på knær og rygg. Håndleddet og nakke mansjettene er laget av elastisk neopren. Separate neopren hansker og hette gir ekstra termisk beskyttelse.
Leveres i egen Ursuit bag.

Ursuit Easy koster mellom 8-9 tusen kroner og kan blant annet kjøpes her:


0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails