Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

mandag 25. februar 2013

Kjøpt oss en ny Cannon dyprigg

Vi kjøpte oss nye dyprigger i høst. Da kjøpte vi en STX-10 og en Digitroll-5. Begge dypriggene ser nesten identiske ut, men Digitroll-5 har digitalt display og mulighet for cannonlink. En annen fordel er at shortstop funksjonen settes manuelt før man senker loddet. Det betyr at "shortstop" fungerer også når man benytter braided line. Den største fordelen med Digitroll kontra STX er at når man senker/hever loddet så starter motoren veldig sakte mens den øker hastigheten gradvis. Altså ingen rykk og napp. Man får da mindre påkjenning på bommen og festet på båten. 
Etter disse testene i høst bestemte vi oss for å selge STX-10, og har nå kjøpt oss en Digitroll-5 til.

Kan også nevne at Sleipner kommer til ta inn Digitroll-10 dette året. Denne er identisk til Digitroll-5, men her får man mulighet til å kjøre dybdesykluser uten behov for cannonlink.
Dvs. at man kan programmere dypriggene slik at de hever og senker riggene automatisk mellom egenprogrammerte dybder og tider. Hva prisen vil ligge på vet jeg ikke, men tipper de vil ligge ett sted rundt kr. 20000,- pr dyprigg. Vi får se hvis lottokupongen slår til :-)

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails