Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

tirsdag 30. oktober 2012

Norges Trollingforbund treffet i Åmål


 Reiste ned og mønstret på båten til Team Puff/fiskeglede på fredag kveld, for å være med på Norges Trollingforbund sitt treff i Åmål (Ørnes camping). Flere fisketeam fra Norge hadde møtt opp. Bl.a. Team Kjell Are/Knapp, Team Tanja, Team Fiskeglede, Team Zorro, Team Harry Karlengen, Team Hitterdalen Rovfiskelaug, Team Jonny Fyen, Team Prostata, Team Knai, Team RD Mekanikk, og noen til som jeg ikke husker akkurat nå dessverre. Trond Hareide var også på campingen, men han var der for det sosiale og for å spille golf.

 På lørdag skulle det være en liten konkurranse om hvem som fikk størst fisk, og 15 båter deltok. Det blåste ganske kraftig når vi reiste ut, og bølgene var kanskje 1 meter høye ute ved bassenget. Vindkastene var oppe i 15 m/s, men retningen var nord/vest så det bøy ikke på så store problemer. 
Vi startet ved bassenget og fisket vell 2-3 timer mens vi var på leit etter laksen, før det begynte å bli litt action. Det startet med to bomhugg etterfulgt av en flott laks på 85 cm som veide 7,28 kg. Vi vendte tilbake og fikk noen undermålere før neste laks lå i båten. den var 65 cm lang. Deretter flere bomhugg og undermålere, før en ny flott laks på 84 cm og 6,28 kg. Så var det stille en liten stund før vi fikk to lakser til på 73 og 75 cm. Vi reiste til havna og innveiing kl 1800. Det var ikke mange andre som hadde fått laks denne dagen, og vi var så hldige å ha fått den største denne dagen. Det var flott for da fikk vi noen kroner til kveldsmat og bensin til søndagens fiske. 

Søndags morgen reiste vi tilbake til samme plassen. Været var helt strålende med blå himmel og nesten flatt hav. Kjørte flere runder på samme plassen, uten noe hugg. Vi bestemte oss derfor å teste nye områder, og resten av dagen gikk med til å lete etter laksen uten noe godt resultat. Det nærmeste vi kom var å miste en kjempelaks som tok over 200 fot i to lange utras. Den tok på riggen og gikk rett til værs, etterfulgt av skikkelig snellehyl. Etter dette begynte jeg kampen med å få den inn mot båten, og den kom sakte og rolig før den bestemte seg å gi en siste fight, og vips var den borte. Sveivet inn wobbleren, og der var den bakre treblekrokfestet røket, men den ene kroken av treblekroken på buken av wobbleren var knekt. Ja,ja, men morro var det lell. Avsluttet dagen med ei gjedde på 7 kg før vi dro inn i havna igjen. 

Vil takke for en kjempefin fisketur med Hans Martin og Anette, samt en stor takk til Fiskeglede gutta (Thor, Robert og Kristian) fra sørlandet som lot meg overnatte i hytta deres, og serverte egg og bacon til frokost.
Takk til Norges Trollingforbund for ett flott arrangement på Ørnes Camping.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails