Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 18. desember 2010

Oppsummering av sesongen 2010

Etter en lang vinter begynte sesongen og nærme seg. Startet med oppvarming på båtmessa på Lillestrøm hvor vi hjalp til på ProNav sin stand. Noen uker etter bar ferden til Bornholm hvor vi skulle delta på Trolling Master Bornholm. Opplevelsen av å fiske etter stor laks samt overnatting på Hotel Verona med masse god mat gjorde turen perfekt. Vi fikk totalt tre laks på turen, 3 kg, 9,7 kg og 11,3 kg. Den største laksen vår var den femtende største laksen av totalt 337 lakser. 30 plass av totalt 239 båter var vi kjempefornøyd med, da dette er kun vår andre tur til Bornholm.
 Mai måned er oppstartsmåneden på Mjøsa. Hadde flere turer uten de helt store ørretene på kroken. 
I slutten av mai deltok vi på Mjøsa Trollingfestival. Fikk to ørreter med samlet vekt på 5,9 kg. Dette holdt til en 18 plass, noe vi var godt fornøyde med.
I juni ble NM arrangert, og nok engang med stor suksess. Ikke like stor suksess hadde vi som året før. Vi endte med 4 ørreter under minstemålet. Team Fisherman med Ola og Lone i båten stakk av med seieren dette året. Gratulerer så mye.
På sommeren ble det lite tid til fiske, og mere tid til familie og venner på Hurdalsjøen. I løpet av juli/august ble det bestemt at vi skulle kjøpe ny båt. Roy Idar og jeg tittet på flere båter før vi til slutt bestemte oss for Beneteau Antares 580. Båt, motor og båthenger ble kjøpt hos Kongsberg MC & Fritidssenter. Her fikk vi ett kjempebra tilbud som vi ikke kunne takke nei til. Hele september ble benyttet til riggingen av nybåten. Like greit da det var fredning på Mjøsa i september.
Oktober startet med litt testfisking før Mjøsa Trollingfestival gikk av stabelen andre helga i oktober. Vi kjørte to dager uten ett eneste napp. Napp fikk derimot Johnny Høgli som stakk av med seieren med flere godkjente fisker. Den største veide 5,28 kg. Gratulerer så mye.
Helga etter reiste vi til Mellerud for å delta i Nordisk på Vänern. Flere norske båter hadde tatt turen ned for å prøve og lure noen store lakser på kroken. Vi fikk en ørret på 3,4 kg og en laks på 4 kg samt at vi mistet flere pene. Vi endte til slutt på en hederlig 25 plass. Beste norske båt ble Team Folden på 23 plass. Vinneren ble svenske Team Berggren. Gratulerer.
Til slutt vil vi takke vår hovedsponsor ProNav AS for all hjelp og alle bidrag vi har fått i løpet av sesongen.

2 kommentarer:

Tomas "Blydonker`n" 18. desember 2010 kl. 14:31  

Fin rapport!
PS:
Du glemte å legge in fartboten din på vei til Bornholm
:-P

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen 29. desember 2010 kl. 22:22  

Den har vi prøvd å fortrenge, men takk for påminnelsen...lol..

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails