Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

mandag 20. september 2010

Jomfrutur med Antares 580

Da er jomfruturen unnagjort. Fikk tatt oss en to timers tur på Hurdalsjøen i går ettermiddag. HDS`n og StructureScan fungerte, autopiloten ble kalibrert og testet, varmeapparatet fungerte og båten gikk flott i vannet.
Vi klarte å få montert HDS-10 i dashbordet, men det var på det berømte håret. Vhf`n (LVR-880) ble felt inn i sidefeltet. Det er stor plass i begge sidefeltene på båten, og det var ikke noe problem å felle inn vhf`n.
Styreboksen for varmeapparatet (wallas 1800) plasserte vi rett ovenfpr tenningslåsen. Ett lite stykke over denne blir det plass til holder for mikrofon til vhf`n. På bildet under ser dere hvor vi plasserte uttaket for varmeappartatet i cockpit. Vi fjernet kompasset som satt der fra før, og borret opp hullet slik at vi fikk plass til ventilen.
På bildet over: Vi felte inn 4 ekstra brytere for diverse utstyr. Disse ble plassert rett under rattet. Sikringsboksen vi kjøpte på Aktiv Marin er kjempebra. Denne er benyttet som hovedfordeling og inneholder 12 stk. sikringer. I tillegg har vi en underfordeling med 6 stk. sikringer plassert i dashbordet.
Kjøpte to enkle skinner på Aktiv Marin, så nå kan setet flyttes frem/tilbake & sideveis. Dette gjør at vi får større plass mellom førerstolen og passasjerstolen/bordet.
Varmeapparatet ble plassert under førerstolen, og var en jobb vi trodde skulle gå ganske greit. Etter 4 timer var den på plass.....
Her koser jeg meg i ny båt. Er 100% sikker på at dette kommer til å bli en knallskute å trolle med. Nå gjenstår det kun å få lagd stangorgel, montere radar og vhf antenne, og sviver for planerbordene. På bildet nedenfor: Roy Idar og sønnen Tobias sitter og koser seg på tur. Så lenge man har med litt godteri og brus, så er ikke de minste så vanskelig få med seg på tur.
Er mektig imponert over Svela hengeren (B18X). Vi rygget hengeren slik at det stod vann opp til midt på hjulene. Det var da kun 50 cm med vann under hekken på hengeren. Båten bare rullet lett og fint ut i vannet, og når vi skulle ta opp båten så gikk dette også rimelig greit.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails