Google+

tirsdag 24. november 2009

En liten LSS historie fra USA
 "Roanoke river"JD Abshire tok mer enn tre abborer på sin forrige fisketur. Han fanget fotografiske bevis som vil legge en stor insjøs rykter til hvile. Han fant en rundt 300 meter lang bro som strakte seg over Roanoke elva, før elva ble demmet opp og ble til en innsjø. Han er for tiden beta-tester av Lowrance`s Structure Scan som gir sportsfiskere et nesten fotografisk bilde over vann bunnen, samt bilde av eventuelle strukturer hvor fisken kan samles.I 1969 før dalen ble oversvømt, tok ansatte og underleverandører og demonterte alt i dalen som kunne flyte til overflaten og bli til navigasjons fare for båter. Det var ikke dokumentert, skriftlig eller muntlig, om den gamle brua hadde blitt demontert også, og ryktene var delte."Jeg har selv hørt den gamle fortellingen mange ganger: Det er en bro der. Det er ikke en bro der, sier Abshire". Jeg var ferdig med fisketuren, og tenkte: "Jeg skal se om brua er der".Han endret litt på innstillingene for å skifte syn på sin 10-tommers Lowrance High-Def System og "Bam, der var den" sier Abshire. Jeg fant den på mitt første forsøk.

JD Abshire har hørt lignende historier fra beta-testere, inkludert en som fant en skolebuss i havet. Med Structure Scan kan sportsfiskere se nøyaktig hva som skjer under vann. Men mange mennesker finner det svært nyttig for kartlegging og for rekreasjons dykking.


A-Team skal prøve å få tatt en test tur til før båten settes bort for vinteren. Skal prøve å filme litt og få tatt flere bilder. Skal også teste ut litt andre innstillinger på ekkoloddet, og teste om structure scan virker i det øverste vannlaget(eks.0-40m)(eks.10-30m) selv om den har mistet bunn kontakten(ved store dyp, eks. 300 meter). Hvis den gjør det kan LSS bli en salgs suksess for trollere på Mjøsa.2 kommentarer:

Anonymous,  24. november 2009 kl. 21:47  

Får lete litt på Mjøsa da...det skal ligge/flyte en trailer med tømmerstokker der

Frank Ronny: A-Team 24. november 2009 kl. 22:40  

Skal vel først å fremst bruke det til å finne fisk/stimer, men det blir også spennende å se hva som oppdages på skjermen de neste årene:-)

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails