Google+

lørdag 20. desember 2008

Årsrapport 2008


A-Team`s års rapport 2008: Startet fiske sesongen i år med ny båt, Ocqueteau 540. Vi fisket veldig bra i hele mai måned. Høydepunktet for oss i mai måned var da vi vant Ørretfestivalen. Det var over 200 deltagende båter med i konkurransen. Vi fikk totalt 7 ørreter med totalvekt på 13,5kg, og ble premiert med en Canon mag 20 dyprigg.
NM ble en liten nedtur for oss. Vi var godt lastet på båten og motoren var ikke sterk nok til å få båten i plan. Vi pløyde vannet på bånn gass i 10 knop. Vi ble derfor nødt til å fiske i ukjente trakter. Fisket litt på måfå, og fikk kun en ørret på 51 cm. Allerede da begynte vi å planlegge innkjøp av ny og større motor.
Etter NM ble det en liten fiske pause, før vi startet opp igjen i midten av august. På den andre fisketuren i august hadde jeg med meg gutta mine og deres kamerater. Under fisketuren hadde de valgt hver sin fiskestang og det var Marius (9,5 år) som hadde flaksen med seg. Utenfor gruvene hogg det på en rugg av en fisk. Etter en lang kamp lå fisken i båten. Det er den største fisken vi tok i løpet av sesongen. Den veide 4,9kg.
Hadde to mål for sesongen og det var å sette ny pers på ørret, og å dra til Venern å fiske. Begge målene har vi oppnådd. Reiste til Venern i oktober sammen med brodern, Kjell Are(team Mayday), for å delta i Nordisk Mesterskap. Vi bodde i "eksklusive leiligheter" sammen med flere fra ØRTK. Det var ca 80stk båter med i konkurransen. Vi fikk fisket både på fredag og lørdag og endte på 4 plass med en ørret på 5,4 kg. Ikke værst til at det var jomfru turen våres på Vernern. Venern har i hvertfall gitt mersmak, og jeg regner med at det blir flere turer dit neste år.
Ellers så har vi i løpet av sesongen hatt mange fine fisketurer og klubbtreff hvor vi har blitt kjent med mange nye fiske gale venner. Vi er veldig glade for at ØRTK ble stiftet i fjor, og for hva de har fått til på så kort tid.
Målet for neste sesong blir:
- Å fiske mere enn jeg gjorde i år
- Delta i Trolling Masters Borholm
- Sette ny personlig rekord
- Reise til Venern minst 3 ganger
- Få ungene mere hektet på trolling
- Få med kona på minst en tur(har ennå ikke vært ombord i båten)
- Komme blandt de 30 beste i NM og Ørretfestivalen
- Delta på alle treffene til ØRTK

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails