Google+

mandag 12. mai 2008

11 Mai: Fatter`n sin første tur ut med ny båten.





11 Mai: Kl 1800 reiste Roy Idar, Leif (fattern) og jeg ut fra Tangen. Kjell Are var også med men han reiste i sin egen båt. Det blåste nord/vesta vind som senere på kvelden endret seg til nordavind (ca 4,5m/s). Det var mye bølger og mye dritt i vannet så vi startet opp litt nord for gården til Wiikern og kjørte nedover mot Feiring.
Etter ca 45 minutters fiske får vi høre at Kjell Are kjører fisk. Etter ca 10 minutter kamp ligger ørreten i båten hans. Den var 84cm lang og veide 6,2 kg. Den tok på en blå apex på dypriggen, ca 20 fot ned. Kjell Are er dermed i punding klubben.
A-Team fortsetter litt sørover før vi tar en tur oppover igjen. Da vi nærmer oss gården til Wiikern så må vi snu pga masse dritt i vannet. Vi fortsetter deretter kursen helt ned mot Feiring. Ca kl 2100 løser klypa ut. Endelig fisk. Frank tar stanga og sveiver inn en ørret på 2,3kg som er 63 cm lang. Den tar på Lappia black 277. En halvtime senere biter det på nytt. Fattern sveiver inn en ørret på 1,3 kg som er 54cm lang. Den tar på en stor blå tomic, hans aller første Mjøs ørret. Ikke lenge etter biter det igjen. Knarren går og Roy Idar griper stanga. Etter en liten kamp ligger den tredje ørreten i håven. Den veier 2,3kg og er 60cm lang. Den tar på den samme store blå tomic`en. Alle fiskene tok i overflata. Vi pakket sammen utstyret og var hjemme på Råholt kl 0200. En kjempefin tur med 3stk. ørreter. Har så langt i år fått fisk på annen hver tur, totalt 5 stk.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails