Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

søndag 14. oktober 2012

Resultatliste Mjøsa Trollingfestival 2012

Kom nettopp hjem trøtt og sliten etter en lang fisketur som startet i Mellerud på torsdag, og endte på Mjøsa i dag. Hadde to fine dager på Vänern, med veldig bra fiske. Været så dårlig ut for lørdag og søndag, så kursen gikk til Mjøsa. Der har det vært trollingfestival med 56 påmeldte båter. Vi fisket like bra i år som vi gjorde i fjor. Det ble 0 godkjente fisker på oss. Men det var enkelte andre som klarte bragden med å få fisk i båten.

Årets sammenlagt vinner ble Atle Knapp, lederen i ØRTK. Nummer 2 ble Team Trua som også tok den største ørreten. Den veide over 5 kg. Nummer 3 ble Tom Sturla (Team Hansen) med en ørret på over 4 kg. Gratulerer til dere alle, og takk for godt gjennomført arrangement.

Nå ble det ingen plassering på oss på festivalen, men vi endte på 21 plass i Nordisk på Vänern. Vinneren der ble Team Kaptein Koja fra Vänersborg. De fikk fem fisker som veide 31,13 kg til sammen. Den største fikk Team Brutalböj som fikk en svær laks på 11,1 kg. Dette er også ny rekord i Nordisk.
Gratulerer til dere alle. Sier også her takk for godt gjennomført arrangement.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails