Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

torsdag 1. desember 2022

NYHET: I dag ble Lowrance HDS PRO lansert.


Navicco Group lanserte i dag Lowrance hds PRO, ActiveTarget 2 & ActiveImage HD

Se mer og fang mer med HDS PRO, det ultimate verktøyet for å finne fisk. Med innebygd støtte for den nye Active Imaging HD med ultrahøy oppløsning og det nye ActiveTarget 2 høyoppløste realtidsekkoloddet ser du klarere og finner mer fisk enn noen gang før.
Lowrance HDS PRO kommer som 9", 10", 12" & 16". Den største forskjellen fra LIVE er bedre prosessor og to separate ekkoloddmoduler med hver sin kanal på 1000 watt.

Opplev den ultimate klarheten for å finne fisk med det nye Active Imaging HD-ekkoloddet med ultrahøy oppløsning (opptil 1 MHz). Få de klareste bildene av fisk og strukturer fra Lowrance CHIRP-ekkoloddet, SideScan og DownScan Imaging, samt nye FishReveal i SideScan- og DownScan-visninger, slik at du enkelt kan identifisere fiskemål på sidene og under båten.

AI HD 1075kw

AI vs AI HD



Det er enklere å fange fisk når du kan se dem bevege seg i sanntid med ActiveTarget 2 Live Sonar med høy oppløsning. Oppdag raskt om teknikken din fungerer, eller om du må gjøre noen justeringer for å få fisken til å bite. Sportsfiskere har også muligheten til å legge til et ekstra system for flere samtidige visninger – kun på HDS PRO.



0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails