Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

onsdag 15. februar 2017

VIP Nyhetsmesse i morra hos Villmarksbutikken.

Villmarksbutikken inviterer deg til en helaften med sportsfiskenyheter, demonstrasjoner og foredrag. Vi har invitert en rekke av våre leverandører til å komme med sine representanter og ett utvalg av deres "hotteste" nyheter for sportsfiskesesongen 2017.

Agenda:

17:00 – 20:30 Generell aktivitet
Vi kommer til å kjøre kontinuerlige demoer av nye "baits" og vise teknikker i forhold til fiskemetode og rigging i våres kastebasseng.
Leverandørenes representanter vil være til stede og gi informasjon om deres nye produkter, samt en og annen fiskeskrøne hvis vi kjenner de rett.
Servering av blant annet kaffe og kake.
Vi vil også ha intro-tilbud på utvalgte nyheter.

17:30 – 18:00 Forederag
"Hvordan ta bedre fiskebilder" Erik Walmann.
Hvem vil ikke lære seg å ta bedre bilder når de er ute på tur, spesielt når man skal ta bildet av det vakreste som finnes, nemlig en stor fisk. Og av Erik Walmann vil du kunne finne mange tips og triks på hvordan du får drømmebidlet av drømmefisket, samt mange andre detaljer rundt hvordan du tar generelt bedre bilder når du er ute i skog og mark.

18:15 – 18:45 Auksjon
Her kan du gjøre ett kupp!
Fullstendig liste over produkter kommer

19:00 – 19:30 Foredrag
"Gjørsfiske i Øyeren" Andrius Taujanskas
En dreven predatorfisker som er blant kjernemedlemmene i den store og voksende "Zander-club" og pro-teamet "Duo International" som består av sportsfiskere med erfaring fra store deler verden, spesielt på predatorfiske. Andrius har derfor tilegnet seg masser av kunnskap om teknikker og metoder som nesten ikke har sett dagens lys her i Norge, men som Andrius og hans pro-team har hatt stor suksess med å benytte seg av her på berget.

19:45 – 20:00 Presentasjon
Presentasjon av de "hotteste" sportsfiskenyhetene for 2017 i regi av Stein Erik Skjerve.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails